EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 17.12.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Back to the Sixties-klubi: The Roosters

Back to the Sixties-klubi: The Roosters Liput

Ladataan…

The Roosters - kunnon rokkia ja bluesia

Tämän vuoden viimeisenä BTS Klubi-iltana kuullaan tukevia tahteja The Roostersin tapaan. Tervetuloa mukavaan seuraan rentoutumaan ja tanssimaan kunnon rock- ja blues-musan tahtiin!

The Roosters perustettiin vuonna 1964 ja ensimmäinen keikka oli Englannin suurlähetystön joulujuhlissa. Keikat lisääntyivät nopeasti, kun uusi ryhmä pääsi esiintymään Helsingin seudun kouluissa, Natsalla ja Liverpoolissa, mutta myös Porvoon suunnalla.

Keväällä 1965 Musiikki-Fazer kiinnostui bändistä, minkä seurauksena levytettiin The Roostersin ensimmäinen hitti Dona Dona. Sitä seurasi Cay Karlssonin kanssa julkaistu Bella Bella. Yhtye oli uransa huipulla vuonna 1967, kun Ruotsissa äänitetty single See See Rider /Crying in the Rain julkaistiin hyvällä menestyksellä. Roostersin historiaan mahtuu kymmenkunta eri kokoonpanoa, joten ei ollut suuri yllätys, että bändi hajosi vuonna 1968.

The Roosters nukkui Ruususen unta kunnes osa bändiläisistä vuonna 1978 päätti tavata ja soittaa silloin tällöin "vanhojen hyvien aikojen vuoksi".  Nykyisin The Roosters on edelleen BTS:n tapahtumien vakioesiintyjä.  

Rehellisessä rokkibändissä soittavat The Roostersin alkuperäisjäsenet Lasse von Hertzen, Hasse von Hertzen ja Martin Simberg. Mukana ovat myös Hillel Tokazier ja Jussi Hämäläinen.

BTS Klubi-illan Show + Dinner -lipun hintaan sisältyy Ravintola Ilveksen kokoama tasokas buffet-ateria, joka tarjoillaan ennen ohjelman alkua klo 18.30-19.45.

Keikkalipun lunastaneille Tavastian ovet avautuvat klo 19.45.

BTS Klubi Show + Dinner - ovet auki klo 18.30

BTS Klubi Keikkalippu - ovet auki klo 19.45

Showtime klo 20.00

Back to the Sixties ry

Back to the Sixties on vuonna 1992 perustettu rekisteröity yhdistys, joka ylläpitää suomalaisen rockin ja popin parhaita perinteitä tarjoamalla yleisölle erilaisia sixties-tapahtumia. Jäsenistön enemmistö aloitti soittoharrastuksensa 1960-luvun alkuvuosina sähkökitarabändeissä, jotka mullistivat nuorisomusiikin Suomessa. BTS-bändejä on kaikkiaan 12.

Show + Dinner -lippuja on rajoitettu määrä ja ne ovat myynnissä vain ennakkoon su 16.12. klo 19 saakka.

www.backtothesixties.fi

www.facebook.com/backtothesixties

 


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.