EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 21.5.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Back to the Sixties-klubi: The Oldies

Back to the Sixties-klubi: The Oldies Liput

Ladataan…

Kevätbileet The Oldiesin seurassa!

Kevätkauden viimeisenä BTS Klubi-iltana pidetään kunnon hipat. Isäntänä yksi BTS:n menevimmistä bilebändeistä: The Oldies!

The Oldies on neljän pitkän linjan muusikon vuonna 2003 perustama sixties-bändi. Yhtye esittää monipuolisen kattauksen 1960-luvun hienoimpia laulu- ja kitarabiisejä. Bändin omat suosikit ovat legendoja, kuten The Beatles, Elvis Presley, Cliff Richard, The Shadows, Roy Orbison, Tom Jones, Jerry Lee Lewis, The Tremeloes ja Ricky Nelson.

The Oldies on toiminunt myös mm. Dannyn taustabändinä, mm. mittavalla kotimaan konserttikiertueella viime talvena.

Yhtyeen solisti ja komppikitaristi Curre Andersén aloitti soittohommat jo 1960-luvun alussa yhtyeessä The Nameless. Herkät balladit, country ja myös reilu rock'n'roll-vääntö ovat Currella hyvin hallussa.

Soolokitaristi Eki Sutela keskittyi 1960-luvun alussa "keikkailemaan" vain kotipihan hiekkalaatikolla, mutta on tästä huolimatta ottanut tuon ajan musiikin tyylikkäästi haltuunsa. Monissa eri kitarabändeissä kouliutunut Sutelan Eki komentaa Stratoaan miehekkäästi, kun bändi esittää keikoillaan bluesia, rock 'n' rollia ja rautalankaa.

Matti Saari on soittanut vuosien varrella useassa eri kokoonpanossa. Niistä ensimmäisenä voidaan mainita Pohjois-Suomen ylpeys Battaglia, jossa Matti oli 1970-luvulla basistina. Matilta irtoaa tanakkaa bassoilua tyylilajista riippumatta! 

Rumpali Hate Sjöblom on tuttu mies ainakin The Ronski Gangistä. Tämä "rumpukioskin animal" takoo kannuistaan sellaisen biitin, että sille sokkelille on hyvä rakentaa! Hate onkin yksi Suomen parhaista rock'n'roll -rumpaleista.

 

BTS Klubi-illan Show + Dinner -lipun hintaan sisältyy Ravintola Ilveksen kokoama tasokas buffet-ateria, joka tarjoillaan ennen ohjelman alkua klo 18.45-19.30.

Keikkalipun lunastaneille Tavastian ovet avautuvat klo 19.30.

BTS Klubi Show + Dinner - ovet auki klo 18.30, ruokailu 18.45-19.30

BTS Klubi Keikkalippu - ovet auki klo 19.30

Showtime klo 20.00

 

Back to the Sixties ry

Back to the Sixties on vuonna 1992 perustettu rekisteröity yhdistys, joka ylläpitää suomalaisen rockin ja popin parhaita perinteitä tarjoamalla yleisölle erilaisia sixties-tapahtumia. Jäsenistön enemmistö aloitti soittoharrastuksensa 1960-luvun alkuvuosina sähkökitarabändeissä, jotka mullistivat nuorisomusiikin Suomessa. BTS-bändejä on kaikkiaan 12.

Show + Dinner -lippuja on rajoitettu määrä ja ne ovat myynnissä vain ennakkoon 20.5. klo 21 saakka.

Keikkalippujen ennakkomyynti päättyy 21.5. klo 19. Keikkaliput ovelta 18 e.

 

 


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.