EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 19.3.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Back to the Sixties-klubi: The Esquires & Jussi Raittinen

Back to the Sixties-klubi: The Esquires & Jussi Raittinen Liput

Ladataan…

The Esquires & Jussi Raittinen  - rautalankaa, Beatlesia ja rockia

The Esquires perustettiin Helsingissä keväällä 1962. Ensimmäinen vinyyli oli trendikäs rautalankaversio vanhasta rallista Juokse sinä humma. Bändin muita tunnettuja rautalankajuttuja olivat  Mustalainen ja Muista minua. Alkuperäiskokoonpanossa soittivat Reijo Bergströmin lisäksi veljekset Eero ja Jussi Raittinen sekä rockveteraani Jorma Kalenius, myöhemmin kuvioihin tuli mukaan myös Timo Jämsén. 

Vuosina 1964-65 The Esquires levytti ison nipun Beatles-sävelmiä ja keikkaili samalla ahkerasti ympäri Suomea. Bändi toimi myös usein konserteissa säestäjänä maailmantähdille, joista tunnetuin lienee edesmennyt Gene Vincent.

Pitkän tauon jälkeen The Esquires on ollut lähes parikymmentä vuotta vuotta kasassa ja heittää keikkaa edelleenkin, totta kai! Nykyohjelmistoon kuuluu omien levytysten lisäksi 60-luvun kamaa kuten Chuck Berryä, Elvistä, Beatlesia ja CCR:ää. Ja rautalankafriikeille tietysti sitäkin herkkua. Kokoonpanossa kitaristi Jarmo Hynninen sekä basisti Jorma Vaaltola ja rumpali Markku Karjalainen. Solistina  The Esquiresin perustajajäsen Jussi Raittinen, suomirockin nestori ja armoitettu tarinankertoja.

 

BTS Klubi-illan Show + Dinner -lipun hintaan sisältyy Ravintola Ilveksen kokoama tasokas buffet-ateria, joka tarjoillaan ennen ohjelman alkua klo 18.30-19.45.

Keikkalipun lunastaneille Tavastian ovet avautuvat klo 19.45.

BTS Klubi Show + Dinner - ovet auki klo 18.30

BTS Klubi Keikkalippu - ovet auki klo 19.45

Showtime klo 20.00

Back to the Sixties ry

Back to the Sixties on vuonna 1992 perustettu rekisteröity yhdistys, joka ylläpitää suomalaisen rockin ja popin parhaita perinteitä tarjoamalla yleisölle erilaisia sixties-tapahtumia. Jäsenistön enemmistö aloitti soittoharrastuksensa 1960-luvun alkuvuosina sähkökitarabändeissä, jotka mullistivat nuorisomusiikin Suomessa. BTS-bändejä on kaikkiaan 12.

Show + Dinner -lippuja on rajoitettu määrä ja ne ovat myynnissä vain ennakkoon 18.03. klo 21:00 saakka.

www.backtothesixties.fi

www.facebook.com/backtothesixties

 

 

 


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.