EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 23.4.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Back to the Sixties-klubi: Express

Back to the Sixties-klubi: Express Liput

Ladataan…

Express - livebändien aatelia Oulusta

 

BTS:n oululaisvahvistus Express on jaksanut viihdyttää yleisöä jo vuodesta 1967. Se on yhtyeen solisti Junnu Sippolan sanojen mukaan Suomen toiseksi vanhin koko ajan toiminnassa ollut yhtye.


Expressin taru alkoi jo vuonna 1965 perustetusta Blackbirds-yhtyeessä. Junnu Sippolan ja Lyly Rajalan lisäksi tässä teinibändissä soittivat Ami Jaara ja Seppo Jääskeläinen. Junnun ja Amin komea kaksiääninen laulu kiinnitti jo tuolloin huomiota. Vahvat laulajat sekä bändin taidot nostivat Expressin pohjoissuomalaisen popin eturintamaan ja nuorempien soittajien esikuvaksi. 

Expressin suurin hitti on vuonna 1972 julkaistu Anna, Anna. Bändin vahvuuksia ovat aina olleet monipuolisuus ja rento viihdyttämisen asenne. Mm. BTS-tapahtumien myötä Express tunnetaan edelleen myös etelämmässä erittäin taitavana livebändinä, jonka meno tempaa mukaansa kuulijan kuin kuulijan.

Ensimmäisestä Expressin kokoonpanosta ovat yhä mukana Junnu (laulu), Lyly (rummut) ja Unski Kaikkonen (koskettimet). Myös basisti Make Keskinarkaus on pitkän linjan Express-konkari. Kitaristi Timppa "George" Niemelä on ollut mukana vuodesta 2010.

 

BTS Klubi-illan Show + Dinner -lipun hintaan sisältyy Ravintola Ilveksen kokoama tasokas buffet-ateria, joka tarjoillaan ennen ohjelman alkua klo 18.45-19.45.

Keikkalipun lunastaneille Tavastian ovet avautuvat klo 19.30.

BTS Klubi Show + Dinner - ovet auki klo 18.45

BTS Klubi Keikkalippu - ovet auki klo 19.30

Showtime klo 20.00

 

Back to the Sixties ry

Back to the Sixties on vuonna 1992 perustettu rekisteröity yhdistys, joka ylläpitää suomalaisen rockin ja popin parhaita perinteitä tarjoamalla yleisölle erilaisia sixties-tapahtumia. Jäsenistön enemmistö aloitti soittoharrastuksensa 1960-luvun alkuvuosina sähkökitarabändeissä, jotka mullistivat nuorisomusiikin Suomessa. BTS-bändejä on kaikkiaan 12.

Show + Dinner -lippuja on rajoitettu määrä ja ne ovat myynnissä vain ennakkoon 22.4. klo 21:00 saakka.

www.backtothesixties.fi

www.facebook.com/backtothesixties

 

 

 


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.