EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 5.7.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

Baby Blu, Kaip ja Pimu Bar

Baby Blu, Kaip ja Pimu Bar Liput

Bar Loosessa biletetään keskiviikkona 5.7. Baby Blun, Pimun ja Kaipin musiikiin tahtiin.

Baby Blu:
Baby Blu on tuore hip hop -artisti, joka erottuu joukosta henkilökohtaisella tarinankerronnallaan sekä omaperäisellä visuaalisella maailmallaan. Baby Blu on käynyt lapsuudesta asti intensiivisen musiikkikasvatuksen, ja jazz-rumpaliksi opiskelleen artistin monipuolinen musiikillinen tausta kuuluu tämän mielikuvituksellisessa tuotannossa. Artistin pehmeä soundi kuulostaa siltä, miltä väri ”baby blue” näyttää. Baby Blu julkaisi debyyttialbuminsa Kaksoiselämää huhtikuussa 2023.

Pimu:
Näyttelijänäkin tunnettu Pimu eli Ida Vakkuri on monilahjakas indie-artisti, jonka musiikki on eloisaa ja orgaanista tarinankerrontaa sidottuna värikkääseen visuaaliseen maailmaan. Kakkosalbumiaan yhdessä tuottaja Topi Kilpisen kanssa työstävä artisti esiintyy Loosessa esittäen kappaleita vuonna 2022 julkaistulta debyyttialbumiltaan Renessanssi.

Kaip:
Vuonna 2021 debyyttialbumillaan "SADHALL" ihastuttanut KAIP eli Ilari Kaipainen on nuori popartisti, jonka uniikki laulusoundi johdattaa kuulijan maailmaan melankoliaa ja romantiikkaa tulvivaan maailmaan. KAIP tekee musiikkia heille, jotka ovat kokeneet kovia ja haluavat tulla ymmärretyksi, heille joille rakkaus elää ulkopuolisuuden tunteesta.

KAIPin musiikillisessa maailmassa yhdistyy skandinaavinen viileys sekä karibialainen tanssittavuus ja rytmi. KAIPin biisien tahtiin voi tanssia, mutta samaan aikaan vaikka itkeä.

Artisti on huolehtinut julkaisutahdistaan debyytin jälkeen, ja viimeisimpänä häneltä on kuultu uutta albumia enteilevä single "tää tulee sattuu".

Aikataulu:

20.30
ovet
21.00
Baby Blu
21.45 Pimu
22.30 Kaip

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Lippuja myynnissä ovella, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 5.7.2023 20:30.