EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.9.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

Babel + Ada Aik

Babel + Ada Aik Liput

Babel eli kotimaisen indietaivaan kirkkaimmat tähdet Karin Mäkiranta ja Mikko Pykäri esiintyvät Helsingin G Livelabissa 17. syyskuuta. Regina ja Shine 2009 -yhtyeistä tuttu Pykäri on ollut 2000-luvulla Suomen kansainvälisesti maineikkaimpia popmusiikin visionäärejä ja tuottajia. Mäkiranta on tunnettu Karina-yhtyeestä, jonka debyyttiä on luonnehdittu mm. yhdeksi hienoimmista suomalaisista esikoisalbumeista vuosikausiin.

Babel-yhtyeessä kaksikko tuo yhteen parhaat puolensa, kuten utuiset dreampop-vaikutteet, eteeriset laulumelodiat, verkkaisesti nakuttavat rumpukoneet, urkusoundit sekä parin vuosikymmynen takaiset indiekitarasävyt. Maaliskuussa 2022 julkaistu albumi “Yoga Horror” on itsetutkiskelu meditatiivisen harjoituksen kulttimaisista taipumuksista.Aiemmin julkaistujen maxisingelohkaisujen päälle rakennettu täysipitkä albumi on kuin veden pinnan alla kimalteleva aarre – heijastus sumeasta Slowdivesta ja Cocteau Twinsin ylevästä ulosannista.

Illan avaa Karin Mäkiranta sooloprojektillaan Ada Aik. Kokeellisen popinuusi tulokas yhdistelee laulua ja elektronista musiikkia, kuulostaen yhtäaikaisesti perusteellisen inhimilliseltä mutta samalla koneelliselta. Huhtikuussa 2022 PME Records -levymerkillä julkaistulla debyytillä "The Mysterious Life of Ada Aik" artisti luo tinkimättömän kokeilevaa taidetta fantasian ja realismin äärirajoilla.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 17.9.2022 20:00.