EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 22.7.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

We Jazz <3 Ääniwalli: Azymuth (BRA), We Jazz DJs

We Jazz <3 Ääniwalli: Azymuth (BRA), We Jazz DJs Liput

Legendaarinen brasilialaisyhtye Azymuth esiintyy Helsingissä 22.7.

Tuoreiden julkaisuidensa myötä ajankohtainen kokoonpano saapuu We Jazzin ja Ääniwallin tuottamaan tapahtumaan Ääniwallin terassille. Levymusiikista vastaavat We Jazz -deejiit. Tapahtuman liput tulevat myyntiin Tiketin myyntipisteisiin perjantaina 31.5. klo 9.

Vuonna 1968 perustettu jazzfunkin pioneeriyhtye Azymuth tekee kauan kaivatun paluunsa Suomeen ja esiintyy Helsingin Ääniwallissa maanantaina 22.7. helsinkiläisen levymerkin ja festivaalin We Jazzin sekä Ääniwallin yhteistyössä tuottamalla keikalla. Sambajazzin legendoiksi ja erääksi Brasilian kaikkien aikojen tärkeimmistä yhtyeistä tituleerattu Azymuth juhlii samalla tuoreinta julkaisuaan, maineikkaan brittiläisen Far Out Recordingsin julkaisemaa kaksiosaista Demos (1973-75) -kokoelmaa. Ääniwallin heinäkuisessa illassa levymusiikista vastaavat We Jazz -kollektiivin DJ:t, jotka tarjoilevat teemaan sopivasti Brasilia-painotteisen selektion.

Azymuth aloitti uransa triona, johon kuuluivat kosketinsoittaja Jose Roberto Bertrami, basisti Alex Malheiros ja rumpali Ivan "Mamao" Conti. Nykyisessä kokoonpanossa vuonna 2012 menehtyneen Bertramin korvaa Kiko Continentino, myös erittäin maineikas muusikko, joka on urallaan työskennellyt mm. Milton Nascimenton ja Gilberto Gilin kanssa. Azymuthin ydin on säilynyt: kyseessä on edelleen alati eteenpäin liikkuva yhtye, jonka keikat ovat tulta ja tappuraa. Azymuthin maineikkaan uran vaiheita yhdistääkin juuri se, että bändi on aina tunnettu kokoonpanona, joka on parhaimmillaan livenä.

"Samba jazz legends."
- MOJO

"Innovators in dance/world fusion."
- Billboard "

"Dance music played by human beings rather than computers, fantastic."
- Sunday Times

"Azymuth are crate-digger favourites evangelised by indie hip-hop producer Madlib."
- UNCUT

"Arguably the most successful band to come out of Brazil...you're in the hands of masters."
- Songlines

Azymuth: Website | Facebook

We Jazz -facebook

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Liput ovelta 26 €, mikäli jäljellä.