EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.3.2024  /  Hotel Ax  /  Helsinki

Axellent Stand Up - AX Under

Axellent Stand Up - AX Under Liput

Tervetuloa viettämään nauruntäyteistä iltaa mahtavalla Stand up kattauksella!

ANDERS HELENIUS

Anders tuli suomalaisille tutuksi uutissatiirin "Noin viikon studio" (YLE1 2018) kautta, mutta on jo lähes 20 vuoden ajan naurattanut yleisöä stand-upillaan! 

JONATHAN LAGERQUIST 

Jonathan on Suomen köyhin suomenruotsalainen, mutta omasta mielestään ainakin myös hauskin. Kela lopetti Jonathanin terapiatuen, joten nyt hänen on purettava ongelmansa lavalla. 

TIINA HENKOLA 

Vuoden tulokas -finalisti, Gong Shown voittaja, Tuoretta verta -kiertueen tähti - 70-vuotiaalla Tiinalla on lyhyen komediauransa aikana hyvä liuta titteleitä jo kerättynä! Senioriosaston taatusti hauskin nainen saa nuorisonkin laskemaan alleen.

Ja isäntänäsi Kaisa Pylkkänen, palkittu suomalainen koomikko, joka on kiertänyt maailmaa (ok, vain 10 maata kolmella mantereella) komediallaan. Hänen ikätoverinsa äänestivät "Vuoden koomikoksi" vuonna 2020.

Valitse sinulle sopivin lippuvaihtoehto ja tule nauttimaan illasta!

hotelax.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 20:00
Ovet klo 19:30

Show & Dinner

Show + Dinner lippu sisältää kolmen ruokalajin yllätyksellisen illallisen, josta saat valita kasvis- tai lihavaihtoehdon. Juomat eivät kuulu hintaan.
Illallinen nautitaan ennen illan showta Klo: 18.00-20.00.
Ammattitaitoiset artesaanikokkimme takaavat laadukkaan ja inspiroivan makuelämyksen!

Mikäli sinulla on ruokarajoitteita tai allergioita ilmoitathan niistä sähköpostitse [email protected] (laita sähköpostiin nimesi, pvm. rajoitteet ja Club illan nimi)

Psst! Ostaessasi liput tapahtumaan saat majoituksen -20% alennuksella. Hyppää tästä varauskalenteriin!

Myynti loppuu 16.3.2024 19:30.