EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 14.10.2023  /  Hotel Ax  /  Helsinki

AXellent Fun Stand Up! Kaisa Pylkkänen, Ida Grönlund, Matti Paalanen, Aurora Vasama, Mikko Kauppinen, Tao Lin, Niko Metsänkylä ja Katariina Salonen

AXellent Fun Stand Up! Kaisa Pylkkänen, Ida Grönlund, Matti Paalanen, Aurora Vasama, Mikko Kauppinen, Tao Lin, Niko Metsänkylä ja Katariina Salonen Liput

AXellent Fun Stand Up - Koomikot heikoilla jäillä!

Uusia tuulia Stand upin kentällä, jossa konkarit testaavat uusia juttujaan! Tässä illassa voi tapahtua aivan mitä vaan. Kaisa Pylkkäsen luotsaamalla klubilla heikoilla jäillä taiteilevat Ida Grönlund, Matti Paalanen, Aurora Vasama, Mikko Kauppinen, Tao Lin, Niko Metsänkylä ja Katariina Salonen. Tule nauttimaan upeista koomikoista, joista jokainen voi tipahtaa – mikäli jää pettää!

hotelax.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:30
Showtime 20.00


Show & Dinner

Show + Dinner lippu sisältää kolmen ruokalajin yllätyksellisen illallisen, josta saat valita kasvis tai liha vaihtoehdon. Juomat eivät kuulu hintaan.
Illallinen nautitaan ennen illan showta Klo: 18.00-20.00.
Ammattitaitoiset artesaanikokkimme takaavat laadukkaan ja inspiroivan makuelämyksen!

Mikäli sinulla on ruokarajoitteita tai allergioita ilmoitathan niistä sähköpostitse [email protected] (laita sähköpostiin nimesi, pvm. rajoitteet ja Club illan nimi)

Dinner & Show + Yöpyminen + Aamiainen

Irtaudu hetkeksi arjesta ja tule viettämään rentouttava ja viihdyttävä luxus miniloma! Hyvää ruokaa, Helsingin parhaat coctailit, mahtava show ja makoisat yöunet! Me olemme räätälöineet aikataulun, jonka mukana kuljet omien halujesi mukaan. Olet todellakin sen ansainnut!

• 3 ruokalajin illallinen hotellissa klo 18.00
• Esitys hotellissa klo 20.00
• Majoitus, aamiainen ja wifi

Myynnissä kaksi erilaista huonetyyppiä:

Poem yhden hengen huone / kahden hengen huone
Love letter yhden hengen huone / kahden hengen huone.

Yhden hengen huone sisältää majoituksen lisäksi koko paketin esityksineen ja ruokailuineen yhdelle, kahden hengen huoneeseen kuuluu sama kokonaisuus kahdelle.

Lisätietoja huoneista: hotelax -huoneet

Varausta voi muuttaa tai peruuttaa maksutta 24 tuntia ennen saapumispäivää.