EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 23.11.2022  /  Hotel Ax  /  Helsinki

AX Club / Rhythms of Flamenco!

AX Club / Rhythms of Flamenco! Liput

Suomalaisen flamencon kärkikaartiin kuuluva kokoonpano esittää perinteistä flamencoa, niin musiikki- kuin tanssinumeroitakin. Luvassa on herkkiä hetkiä ja rytmistä ilotulitusta, flamencon tunteen paloa, riemua ja syvyyttä!

KATJA LÚNDEN - tanssi

Vuoden Taiteilijapalkinnon 2022 saanut Katja Lundén on yksi pohjoismaisen flamencon kärkinimistä, joka on 25-vuotisen uransa aikana työskennellyt lukuisten kotimaisten ja kansainvälisten artistien kanssa. Katja Lundén Company on eri taiteenalojen huippuosaajista koottu kokoonpano, joka on tullut tunnetuksi rajojarikkovista monitaideteoksistaan kuten Ihoni on pehmeä, Muiston jälki, Universo, Flamencosauna, Edvard Munch – Elämän tanssi ja Norsun Elämää - La Vida de Una Elefante. Ryhmän tyyli on uniikki sekoitus flamencoa ja nykytanssia, musiikkia sekä teatteria. Teokset ovat arvostelu- ja yleisömenestyksiä ja ovat kiertäneet menestyksekkäästi esim. kansainvalisillä tanssi - ja musiikkifestivaaleilla.

TAIJA ROBALTA - Laulu

Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja -opettaja. Oppinsa hän on saanut Sevillassa maestra Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.

OTSO KRUNASTA - Kitara
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

hotelax.fi


Ikäraja: K-15
Aika: klo 20:00

Showtime 20:00

Show & Dinner

Show + Dinner lippu sisältää kolmen ruokalajin yllätyksellisen illallisen, josta saat valita kasvis tai liha vaihtoehdon. Juomat eivät kuulu hintaan.
Illallinen nautitaan ennen illan showta Klo: 18.00-20.00.
Ammattitaitoiset artesaanikokkimme takaavat laadukkaan ja inspiroivan makuelämyksen!

Mikäli sinulla on ruokarajoitteita tai allergioita ilmoitathan niistä sähköpostitse restaurant@hotelax.fi (laita sähköpostiin nimesi, pvm. rajoitteet ja Club illan nimi)

Dinner & Show + Yöpyminen + Aamiainen

Irtaudu hetkeksi arjesta ja tule viettämään rentouttava ja viihdyttävä luxus miniloma! Hyvää ruokaa, Helsingin parhaat coctailit, mahtava show ja makoisat yöunet! Me olemme räätälöineet aikataulun, jonka mukana kuljet omien halujesi mukaan. Olet todellakin sen ansainnut!

klo: 15-18 välillä sisäänkirjautuminen (oman aikataulun mukaan)
klo: 18-20 Yllätyksellinen illallinen
klo: 20-22 Illan Show!
klo: 22-24 Coctailbar auki
klo: 7-10 Artesaani aamiainen

Myynnissä kolme erilaista huonetyyppiä:

Poem room single / double
Novel room single /double
Love letter with view room single / double

Single room sisältää majoituksen lisäksi koko paketin esityksineen ja ruokailuineen yhdelle, double room kahdelle.

Lisätietoja huoneista: hotelax -huoneet

Myyntipäättyy kaksi vuorokautta ennen ostettua iltaa.

Hotel Ax
Välimerenkatu 18, 00220, Helsinki