EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 2.11.2022  /  Hotel Ax  /  Helsinki

AX Club / AXellent Fun / Stand Up!

AX Club / AXellent Fun / Stand Up! Liput

Kaisa Pylkkänen / Ida Grönlund / Tommi Vänni /Henrik Chezek

Lähes 20 vuoden lavakokemuksellaan Ida Grönlund edustaa Suomen kovinta komediakärkeä. Suloisen eteerisen lavakarisman omaavasta Idasta on vaikea sanoa, onko hän nero vai ihan vaan ulkoavaruudesta. Ainakin hänen juttunsa yllättävät jokaisen taatusti, ja hän on luultavasti pikkaisen likaisempi kuin odotitkaan. Ida tunnetaan myös lukuisten huumoriohjelmien käsikirjoittajana ja häneltä on juuri ilmestynyt (yhdessä Anna Rimpelän kanssa) myös stand up -aihenen kirja "Liian nätti lavalle".

"Suomen sokein koomikko" Tommi Vänni avaa katsojilleen maailmaa näkövammaisen näkökulmasta, josta näkee yllättävän paljon! Tommi on takonut keikkoja jo useiden vuosien ajan, ja kun tämä sokko päästetään irti, hän kääntää huumorin peilin näkevään yleisöönsä.

Suomalaisamerikkalainen Henric Chezek aloitti stand upin jo alaikäisenä, joten nyt kolmekymppisenä hän painii jo ikämiessarjassa. Henricin komiikan taivalta on saatu seurata myös Ylen tv-sarjoissa Naurun tasapaino ja Big In Finland. Nuoren veteraanin lakoninen deadpan huumori on aseistariisuvaa ja hänen turhautumisensa hervottoman samastuttavaa.

hotelax.fi


Ikäraja: K-15
Aika: klo 20:00

Showtime 20:00

Show & Dinner

Show + Dinner lippu sisältää kolmen ruokalajin yllätyksellisen illallisen, josta saat valita kasvis tai liha vaihtoehdon. Juomat eivät kuulu hintaan.
Illallinen nautitaan ennen illan showta Klo: 18.00-20.00.
Ammattitaitoiset artesaanikokkimme takaavat laadukkaan ja inspiroivan makuelämyksen!

Mikäli sinulla on ruokarajoitteita tai allergioita ilmoitathan niistä sähköpostitse restaurant@hotelax.fi (laita sähköpostiin nimesi, pvm. rajoitteet ja Club illan nimi)

Dinner & Show + Yöpyminen + Aamiainen

Irtaudu hetkeksi arjesta ja tule viettämään rentouttava ja viihdyttävä luxus miniloma! Hyvää ruokaa, Helsingin parhaat coctailit, mahtava show ja makoisat yöunet! Me olemme räätälöineet aikataulun, jonka mukana kuljet omien halujesi mukaan. Olet todellakin sen ansainnut!

klo: 15-18 välillä sisäänkirjautuminen (oman aikataulun mukaan)
klo: 18-20 Yllätyksellinen illallinen
klo: 20-22 Illan Show!
klo: 22-24 Coctailbar auki
klo: 7-10 Artesaani aamiainen

Myynnissä kolme erilaista huonetyyppiä:

Poem room single / double
Novel room single /double
Love letter with view room single / double

Single room sisältää majoituksen lisäksi koko paketin esityksineen ja ruokailuineen yhdelle, double room kahdelle.

Lisätietoja huoneista: hotelax -huoneet

Myyntipäättyy kaksi vuorokautta ennen ostettua iltaa.

Hotel Ax
Välimerenkatu 18, 00220, Helsinki