EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 23.7.2020  /  On the Rocks  /  Helsinki

Awake Again, Dead End Scene, Everwave

Awake Again, Dead End Scene, Everwave Liput

Tapahtuma on siirtynyt! Alkuperäiselle päivälle 12.4. ostetut liput käyvät tähän tapahtumaan sellaisenaan.

Lipun voi myös palauttaa 12.5. mennessä.
Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.
Tapahtuman peruuntuessa pidätämme palvelumaksun tai käsittelymaksun per lippu.

 

______________________

Pääsiäissunnuntaita vietetään On The Rocksissa melodisemman modernin / alternative metallin parissa. Lavalla nähdään kolme hyvässä nosteessa olevaa kotimaista yhtyettä, joiden parissa yleisön on hyvä nauttia laatumusiikista jopa sunnuntai-iltana.

Turkulaisen Awake Again -yhtyeen musiikissa yhdistyvät suuret melodiat, elektroniset soundit, raskaat riffit ja kulkutaudin lailla tarttuva energia. Yhtye voitti kansainvälisen Wacken Metal Battle - bändikilpailun Suomen osion Nummirockissa juhannuksena 2018, jonka myötä yhtye pääsi esiintymään Saksaan legendaariselle Wacken Open Air -festivaalille. Syksyllä 2018 Spinefarm Records julkaisi yhtyeen singlet "Below" ja "Dark Horse", joista molemmat saivat radiosoittoa mm. YleX:llä ja Radio Rockilla. Tähän päivään mennessä yhtye on soittanut yli 100 keikkaa ja kerännyt yli miljoona streamia.

Heavy Metal Heart Agencyn viimeisin rosterikiinnitys Dead End Scene on vuoden 2014 kesällä perustettu raskaan rockin ja modernin metallin rajamailla operoiva yhtye Helsingistä. Bändi on ottanut ensi askeliaan myös isommille lavoille lämppäämällä bändejä kuten Dynazty (SWE), Santa Cruz ja S-Tool. Dead End Scene vietti vuoden 2019 studion uumenissa työstäen vuonna 2020 julkaistavaa debyyttialbumiaan. Hiljaisuus rikottiin vuoden 2020 alussa julkaistun Gates of Heaven singlen myötä, joka antoi räjähtävän myrskyvaroituksen bändin tulevasta materiaalista. Biisiä on Spotifyn puolella striimattu kuukauden sisällä jo 32k kertaa.

Kuopiolais-Tamperelaisen Everwaven visio melodisesta metallista on turpasaunan, eteerisen tunnelmoinnin ja ponnekkaan tulkinnan huoliteltu fuusio. Kappaleissa nojataan astetta vinompiin rytmisiin ideoihin, tunteikkaisiin melodioihin ja eri tyylien reippaaseen yhdistelyyn. Tähän mennessä tampatun polun varrelta voi löytää pohjoismaisessa metallissa lepäävät juuret punottuna uudempiin musiikillisiin virtauksiin, meren ja luonnon inspiroimiin äänimaisemiin sekä elokuvallisiin juonteisiin. Lisävirtaa materiaali saa, kun sitä tarjoillaan lavalta yleisölle tinkimättömän riehakkaalla intensiteetillä.

HMH pidättää oikeudet muutoksiin.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 23.7.2020 20:00.