EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 31.5.2024  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

AVES (levyjulkkarit)

AVES (levyjulkkarit) Liput

Elektro-popin yhtye AVES valmistautuu herättämään uusimman albuminsa, "Transformations", henkiin mukaansatempaavalla levyjulkkari keikalla, Helsingissä Korjaamon Kulmasalissa 31. toukokuuta. Odotettu keikka lupaa kuuntelijoille ensikäden kokemuksen yhtyeen uudesta tuotannosta, esitellen heidän tavaramerkikseen muodostunutta kykyä yhdistää elektronisen musiikin elementtejä sydämellisiin ja dynaamisiin esityksiin.

AVES:in tuore albumi "Transformations" syventyy laajaan kirjoon syvästi henkilökohtaisia teemoja, kuten mielenterveyteen, riippuvuuteen ja sisäisen muutoksen matkaan. Albumilla kuullaan yhteistyötä kansainvälisten lahjakkuuksien, kuten islantilaisen taiteilijan JFDR:n ja tanskalaisen laulajan Lydmorin kanssa, ja sen tuotannosta vastaavat tunnustetut alansa ammattilaiset Jonas Verwijnen ja Luca Buccellati, varmistaen, että "Transformations" ilmentää yhtyeen musiikillista visiota sen puhtaimmassa muodossa.

Yhtye vakuuttaa illan täyttyvän lumoavista melodioista, tunteellisesta syvyydestä ja unohtumattomista musiikillisista matkoista. Visuaalisuudella on keskeinen rooli kokemuksen tehostamisessa, korostaen albumin teemaattista rikkautta ja yhtyeen tyylillistä eleganssia. Tämä tapahtuma on välttämätön kokemus sekä pitkäaikaisille että uusille kuuntelijoille. Liput tulevat myyntiin 26. maaliskuuta, tätä ei kannata jättää väliin.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Muuta huomioitavaa: Lisätietoja voi kysyä osoitteesta [email protected]