EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.7.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Austin Lucas (USA)

Austin Lucas (USA) Liput

Yhdysvaltojen Indianan osavaltiosta kotoisin oleva laulaja-lauluntekijä Austin Lucas saapuu Euroopan-kiertueellaan Suomeen ja esiintyy Bar Loosessa perjantaina 1.7.

Folkin ja americanan höystämää countrya soittava sooloartisti on sulattanut koskettavalla musiikillaan kuulijoiden sydämet ympäri maailmaa. Sen lisäksi että on country-muusikko, on Lucas myös pitkän linjan punkkari ja fasismia vastustava aktivisti.

Austin Lucas on julkaissut urallaan yhdeksän soololevyä ja tekee musiikkia muillekin artisteille. Suomi-kytkynä mainittakoon, että yhden albumeista on julkaissut kotimainen, pääasiassa punk- ja hardcoremusiikkiin keskittynyt Combat Rock Industry. Lucas on myös esiintynyt Suomessa useamman kerran vuosien varrella.

Illan tulee avaamaan soolouralle irtautunut Tuomo Mannonen, joka on monille tuttu Lasten Hautausmaa ja Kivesveto Go-Go -yhtyeistä. Mannonen esittää tulevan debyyttilevynsä biisejä, joka ilmestyy Playgroundin toimesta syksyllä 2022. Ensimmäinen sinkku Kikka ilmestyy perjantaina 17.6.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.