EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12.5.2023  /  Telakka  /  Tampere

Austin Lucas (US)

Austin Lucas (US) Liput

 Austin Lucas (US) keikalla Telakalla!

Kahden viime vuosikymmenen aikana nimestä Austin Lucas on tullut synonyymi emotionaalisesti vaikuttavalle ja älykkäälle laulunkirjoittamiselle ja vertaansa vailla oleville live-esityksille. Kriitikoiden ylistämä taiteilija on ansainnut paljon suitsutusta ainutlaatuisesta tavastaan sekoitella folkia, punkia ja country-musiikkia. Ei liene kenellekään yllätys, että juuri tästä syystä Austin Lucas onkin jakanut lavaa punk-tähtien, kuten Face To Face:n ja Against Me!:n kanssa. Puhumattakaan alternative country-tähdistä, kuten Lucero sekä Sun Volt tai ikonisista folk-mestareista, kuten Willie Nelson ja Ray Price.

Austinin pitkä historia tee-se-itse-punk-skenessä on antanut artisteille ympäri maailman tinkimättömän asenteen tapaan, jolla heidän taidettaan tulisi esittää maailmalle. Lucasin halu tehdä asioita omilla ehdoillaan on inspiroinut lukemattomia taiteilijoita vuosien varrella, eikä ihme. Tänä keväänä biisinkirjoittajien biisinkirjoittaja palaa toiseen kotiinsa, Eurooppaan esittämään sarjan spesiaalikeikkoja huhtikuun lopusta toukokuun loppuun. Ylistystä Austin Lucasille…

www.telakka.eu


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 22:00
Myynti loppuu 12.5.2023 21:00.