EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 11.5.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Austin Lucas (US), Otto Mikkola

Austin Lucas (US), Otto Mikkola Liput

Kahden viime vuosikymmenen aikana nimestä Austin Lucas on tullut synonyymi emotionaalisesti vaikuttavalle ja älykkäälle laulunkirjoittamiselle ja vertaansa vailla oleville live-esityksille. Kriitikoiden ylistämä taiteilija on ansainnut paljon suitsutusta ainutlaatuisesta tavastaan sekoitella folkia, punkia ja country-musiikkia. Ei liene kenellekään yllätys, että juuri tästä syystä Austin Lucas onkin jakanut lavaa punk-tähtien, kuten Face To Face:n ja Against Me!:n kanssa. Puhumattakaan alternative country-tähdistä, kuten Lucero sekä Sun Volt tai ikonisista folk-mestareista, kuten Willie Nelson ja Ray Price.

Austinin pitkä historia tee-se-itse-punk-skenessä on antanut artisteille ympäri maailman tinkimättömän asenteen tapaan, jolla heidän taidettaan tulisi esittää maailmalle. Lucasin halu tehdä asioita omilla ehdoillaan on inspiroinut lukemattomia taiteilijoita vuosien varrella, eikä ihme. Tänä keväänä biisinkirjoittajien biisinkirjoittaja palaa toiseen kotiinsa, Eurooppaan esittämään sarjan spesiaalikeikkoja huhtikuun lopusta toukokuun loppuun. Ylistystä Austin Lucasille…

Otto Mikkola on rovaniemeläinen laulaja- ja lauluntekijä, joka on tuttu mm. yhtyeistään Autiomaa ja Puhelinseksi. Aktiivisena musiikintekijänä tunnettu Mikkola on lähtenyt soolouralle ja julkaisee debyyttialbuminsa maaliskuussa 2023. Rovaniemellä kasvaneen Mikkolan laulut tihkuvat pohjoista melankoliaa, kaamost ja keskiyön aurinkoa.Tekstivetoiset kappaleet ammentavat americanan, folkin ja iskelmän tummista pohjavirroista.

Otto Mikkola - Jos talvesta selvitään (musiikkivideo)
Youtube

Otto Mikkola - Surun musta koira (musiikkivideo)
Youtube

Facebook
Instagram

kuudeslinja.com/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Tarkista showtime: www.kuudeslinja.com

Myynti loppuu 11.5.2023 19:00.