EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.5.2019  /  Amarillo Night  /  Hyvinkää

Aurora, Aida

Aurora, Aida Liput

Ladataan…

Tämän vuoden Tähdet, tähdet -kaudeltakin tuttu Aurora ja pop-kentälle upeasti murtautunut Aida nähdään keikalla Hyvinkään Amarillossa perjantaina 17. toukokuuta!

Aurora julkaisi kultaa myyneen debyyttialbuminsa "Kadotaan kaupunkiin" vuonna 2015. Siitä lähtien hän on ollut yksi maamme valovoimaisimmista uusista rytmimusiikkitähdistä. Menestystarinaa jatkoi vuonna 2017 ilmestynyt "Valtakunta". Pelkästään näiltä kahdelta albumilta on noussut jalometallia saavuttaneita hittejä kuten Kaikki mitä näät, Se soi, Sä hiffaat, Eilisen aurinko tai Täydelliset.

Hög Recordsille levyttävä Aida on opittu tuntemaan vahvasta sanomastaan, monipuolisesta ilmaisustaan ja erittäin ajankohtaisesta tuotannostaan. Debyyttisingle Kato mun sormee pohjautui rohkeasti artistin omakohtaiseen kokemukseen lähisuhdeväkivallasta. Tätä seurasi Kuplamuovii, joka käy kehopositiivisuuden ja moninaisuuden viestillä vihapuhetta vastaan. Tuorein single Pelkääjän paikka on artistin toistaiseksi isoin biisi, jolla hänen tarinansa syventyy entistä henkilökohtaisemmaksi.

www.facebook.com/AmarilloHyvinkaa


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Liput ovelta 12 €, S-Etukortilla 10 €