EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.3.2024  /  Lobby Myyrmäki  /  Vantaa

AURAL (levyjulkkari)

AURAL (levyjulkkari) Liput

A U R A L julkaisee Valois-debyyttinsä maaliskuussa, ja levynjulkaisukonsertti koetaan Lobby Myyrmäessä. Huippumuusikoista koostuvassa bändissä soittavat Sippolan lisäksi Peter Engberg, Tuure Koski ja Kepa Kettunen. Kokoonpanon timanttisia livekeikkoja on hehkutettu estoitta. Yhtyeineen A U R A L kuljettaa lauluntekijämusiikin uudelle tasolle pumpulin pehmeydellä ja kellosepän tarkkuudella.

A U R A L on musiikissaan häkellyttävän aito ja suodattamaton. Harvoin kuulee näin rehellistä, uskottavaa ja kokemusperäistä musiikkia. Kappaleet käsittelevät eksistentiaalisia kysymyksiä näennäisellä kevyeydellä mutta ne maistuvat suussa pitkään. Laulujen takana on erinomaisista Joni Mitchell -tulkinnoistaankin tunnettu laulaja-lauluntekijä ja pianisti Laura Sippola. Konsertissa nähdään myös yllätysvieraita.

Valois juhlistaa pianisti ja lauluntekijätohtorin kahdettakymmenettä taiteilijajuhlavuotta.

www.lobbymyyrmaki.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected] / 0505543666.

Myynti loppuu 22.3.2024 21:00.