EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 5.2.2021  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Atomirotta, Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat

Atomirotta, Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat Liput

Tapahtuma on siirtynyt helmikuulle 2021!

Alkuperäiselle päivälle 8.5.2020 ostetut liput käyvät tälle korvaavalle päivälle sellaisenaan. Voit halutessasi myös palauttaa lipun 31.8.2020 saakka.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

_______________________________________

 

Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat lämmittävät viime vuoden tapaan Rytmikorjaamon Atomirotalle, joten kyseessä on Rottien Yö Part 2!

Prinssit edustavat suomirockin uutta polvea. Vuonna 2010 Vaasassa perustettu ja nykyiseen muotoonsa viime vuosina hioutunut hurja joukko on onnistunut ilman suuria taustakoneistoja kohoamaan aktiivisesti maatamme kiertäväksi kulttisuosikiksi, joka tunnetaan erityisesti vauhdikkaista ja hauskoista keikoistaan. Toinen pitkäsoitto, "Yhä unessa", julkaistiin lokakuussa ja levynjulkaisua juhlitaan luonnollisesti siihen asti kunnes julkaistaan se seuraava albumi.

Prinssien musiikissa 70-80 -lukujen suomipunk ja uusi aalto kohtaa modernimman ilmaisuun. Ainutlaatuisissa sanoituksissa popkulttuuriviittaukset yhdistyvät vakaviin teemoihin ja tarttuviin kertosäkeistöihin. Bändi on tehnyt urallaan n. 200 keikkaa yhdessä mm. Neljän Ruusun, Elonkerjuun, Pelle Miljoonan ja Eppu Normaalin kanssa.

Facebook
Instagram
YouTube

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime 22:15

Liput ovelta 19 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Show & dinner -lippu sisältää illan keikkalipun sekä ruokailun texmex-buffetissa Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ennen keikkaa klo 20-22. Pelkkä Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit ostaa yhteislipun, täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi . Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner

 

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

 

Myynti loppuu 5.2.2021 20:00.