EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.2.2023  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Atomirotta, Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat

Atomirotta, Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivälle 8.5.2020 ja aikaisemmin siirtyneelle päivämäärälle 5.2.2021 ja 4.2.2022 ostetut liput käyvät tälle korvaavalle päivälle sellaisenaan. Voit halutessasi myös palauttaa lipun 21.3.2022 saakka verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja .

*** 

Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat lämmittävät viime vuoden tapaan Rytmikorjaamon Atomirotalle, joten kyseessä on Rottien Yö Part 2!

Prinssit edustavat suomirockin uutta polvea. Vuonna 2010 Vaasassa perustettu ja nykyiseen muotoonsa viime vuosina hioutunut hurja joukko on onnistunut ilman suuria taustakoneistoja kohoamaan aktiivisesti maatamme kiertäväksi kulttisuosikiksi, joka tunnetaan erityisesti vauhdikkaista ja hauskoista keikoistaan. Toinen pitkäsoitto, "Yhä unessa", julkaistiin lokakuussa ja levynjulkaisua juhlitaan luonnollisesti siihen asti kunnes julkaistaan se seuraava albumi.

Prinssien musiikissa 70-80 -lukujen suomipunk ja uusi aalto kohtaa modernimman ilmaisuun. Ainutlaatuisissa sanoituksissa popkulttuuriviittaukset yhdistyvät vakaviin teemoihin ja tarttuviin kertosäkeistöihin. Bändi on tehnyt urallaan n. 200 keikkaa yhdessä mm. Neljän Ruusun, Elonkerjuun, Pelle Miljoonan ja Eppu Normaalin kanssa.

Facebook
Instagram
YouTube

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime 22:15

Liput ovelta 19 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Show & dinner -lippu sisältää illan keikkalipun sekä ruokailun texmex-buffetissa Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ennen keikkaa klo 20-22. Pelkkä Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit ostaa yhteislipun, täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi . Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner

 

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

 

Myynti loppuu 3.2.2023 20:00.