EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.2.2023  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Atomirotta, Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat

Atomirotta, Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivälle 8.5.2020 ja aikaisemmin siirtyneelle päivämäärälle 5.2.2021 ja 4.2.2022 ostetut liput käyvät tälle korvaavalle päivälle sellaisenaan. Voit halutessasi myös palauttaa lipun 21.3.2022 saakka verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja .

*** 

Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat lämmittävät viime vuoden tapaan Rytmikorjaamon Atomirotalle, joten kyseessä on Rottien Yö Part 2!

Prinssit edustavat suomirockin uutta polvea. Vuonna 2010 Vaasassa perustettu ja nykyiseen muotoonsa viime vuosina hioutunut hurja joukko on onnistunut ilman suuria taustakoneistoja kohoamaan aktiivisesti maatamme kiertäväksi kulttisuosikiksi, joka tunnetaan erityisesti vauhdikkaista ja hauskoista keikoistaan. Toinen pitkäsoitto, "Yhä unessa", julkaistiin lokakuussa ja levynjulkaisua juhlitaan luonnollisesti siihen asti kunnes julkaistaan se seuraava albumi.

Prinssien musiikissa 70-80 -lukujen suomipunk ja uusi aalto kohtaa modernimman ilmaisuun. Ainutlaatuisissa sanoituksissa popkulttuuriviittaukset yhdistyvät vakaviin teemoihin ja tarttuviin kertosäkeistöihin. Bändi on tehnyt urallaan n. 200 keikkaa yhdessä mm. Neljän Ruusun, Elonkerjuun, Pelle Miljoonan ja Eppu Normaalin kanssa.

Facebook
Instagram
YouTube

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Aikataulu:
Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat 21:00
Atomirotta 22:15

Liput ovelta 19 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

***

Dinner -lippu sisältää ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ovien avaamisesta kaksi tuntia eteenpäin merkittynä päivänä.

Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi .

__

BURGER BUFFET

Kokoa itse mieleisesi burgerit Varickon seisovasta pöydästä. Pöydässä tarjolla paikallisen leipomon muhkeita briossisämpylöitä, joiden täytteeksi itse tehdyt jauhelihapihvit, vegaaniset mustapapu-kasvispihvit omalla reseptillä sekä revittyä lime-inkiväärikanaa. Salaattipöydässä runsaasti asiaankuuluvia lisukkeita ja muita täytteitä, mm. cheddarjuustokastiketta, aiolia, chilimajoneesia, remouladea, marinoitua punasipulia sekä tuoreita kasviksia. Lisäksi talon rapeat maalaislohkoperunat. L, (VE, pyynnöstä G)

__

Osta Varickon dinner-liput erikseen täältä.

Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: varicko.fi/viikonloppu

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta. 

Ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan voi osallistua Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla osoitteessa www.luonnonperintosaatio.fi/kampanjat/rytmikorjaamon-metsa