EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.9.2021  /  Kulttuurikuppila Brummi  /  Rauma

Atlas, Merta, Split Iris & Vulgares Ex Spurcitia

Atlas, Merta, Split Iris & Vulgares Ex Spurcitia Liput

ATLAS
Illan pääesiintyjänä toimii ATLAS, jonka northcore täyttää kaikki kansainvälisen menestymisen kriteerit. Yhtyeen tie onkin jo vienyt keikoille mm. Monumentsin, Adeptin ja Kadinjan kanssa. Atlaksen uusimmat kappaleet ovat menestyneet entistä enemmän ja näyttäneet myös uusia puolia yhtyeestä, johdattaen bändin entistä isomman huomion kohteeksi. Raskaita riffejä, kauniita melodioita ja suuria tunteita.
https://www.facebook.com/atlasfin
https://www.youtube.com/watch?v=IxoayKPth1Q

MERTA
Merta tuo Rauman lauteille raikkaan soundinsa kevyempää alternative metallia. Yhtye yhdistää röyhkeästi suomirockin ja metallin soundeja, pop melodioiden koukkuja ja suomenkielistä lyriikkaa. Suomenlaajuista huomiota on kerätty jo ensilevystä saakka radiosoittoa myöten - ja Soundin lukijat äänestivätkin Mertan hiljattain TOP-10 tulokkaiden joukkoon! Kyseessä on yhtye, joka jää varmasti päähän livekeikan jälkeen.
https://www.facebook.com/M3RTA
https://www.youtube.com/watch?v=duXxsK579EM

Split Iris
Raumalta lähtöisin oleva metalliyhtye Split Iris yhdistelee musiikissaan tarttuvia melodioita, progehtavaa ja djentahtavaa kikkailua, death metallin raskautta sekä mahtipontisia orkestraatioita. Kappaleiden sanat saavat inspiraationsa jäsenten omista elämistä ja intohimoista, ja niiden keskeisenä teemana esiintyvät mielenterveydelliset asiat. Bändi juhlistaa tällä keikalla uuden 3.9.2021 julkaistavan EP:nsä "Fog" julkaisua, joka tullaan kuulemaan kokonaisuudessaan illan performanssin aikana.
https://www.facebook.com/splitirisofficial
https://www.youtube.com/watch?v=QLCD5jFH9hU

Vulgares Ex Spurcitia
Crusudurs-yhtyeen yhä nykivästä raadosta nousee synkkä loiskatras tuomaan tuomionpäivän ilosanoman tälle mätänevälle maalle.


Ilta järjestetään Loose Mind Productions & Agencyn, Nem Agencyn ja Kulttuurikuppila Brummin yhteistyössä.
Kulttuurikuppila Bummi: Facebook | Instagram

www.brummi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime 21:00

Eteispalvelumaksu sisältyy lipun hintaan.
Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Mikäli koronaepidemian vuoksi yleisötilaisuuksien rajoitukset ovat 50% asiakasmäärästä tai enemmän, kyseiselle rajoitusajankohdalle suunniteltu keikka pyritään siirtämään keväälle 2022!

Myynti loppuu 10.9.2021 20:00.