EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 25.2.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

Astrid Swan

Astrid Swan Liput

Amerikkalaisesta lauluntekijäperinteestä inspiroituva laulaja ja kirjailija Astrid Swan julkaisi tuoreimman albuminsa D/other Soliti-levymerkillä syksyllä 2021. Swan kertoo levyn käsittelevän muun muassa äitiyttä, ihmissuhteita ja surua. Arvostetun brittiläisen musiikkilehti Mojon arvostelussa albumia suitsutettiin sen erinomaisuudesta sekä ainutlaatuisen kiinnostavasta tavasta käsitellä teemojaan. Swanin kyky sanallistaa hankaliakin tunnetiloja ja tuoda ne esiin elokuvallisessakin musiikissa on harvinaislaatuinen, ja tätä taitoa uusi albumi tuo esiin täydellisesti.

Swan kertoo: "D/other oli työnimeltään ‘viimeinen levyni’. En uskonut näkeväni sen julkaisua itse. Se on rakkauskirje lapsilleni, elämälle ja myös niille naisille, jotka jo kulkivat samaa polkua jolla itse olen."


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 25.2.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot