EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 24.10.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Astrid & Luca, Mea

Astrid & Luca, Mea Liput

Astrid & Luca, Mea 

Astrid & Luca ovat kaksi laulaja-lauluntekijää, joiden yhteinen missio on luoda uutta musiikkia ja esittää sitä taitavan ja monipuolisen yhtyeensä kanssa.

Panamalainen Astrid muutti Suomeen vuonna 2018 ja on ehtinyt esiintyä mm. The Voice of Finlandissa sekä vierailla erilaisissa kokoonpanoissa bilebändeistä pop-artistien taustalle. Taitava ja laaja-alainen laulaja on voittanut mm. Singer of the Year -kilpailun (Ipop, Los Angeles 2017) sekä karaoken maailmanmestaruuden (KWC, Vancouver 2016).

Musiikillinen kameleontti Luca Gargano on esiintynyt ja työskennellyt suomalaisella musiikkikentällä 90-luvulta saakka, ja kolmen sooloalbumin lisäksi hän on vaikuttanut lukuisissa yhtyeissä ja klubeilla esittäen kaikkea lauluntekijämusiikista poppiin, rokkiin, iskelmään ja taidemusiikkiin.

Astrid & Luca tarjoilee poppia lattariviboin ja groovaavin rytmein. On the Rocksissa juhlitaan yhtyeen debyytti-EP:n julkaisua.

Astrid & Luca: facebook / instagram

Illan avaa bändinsä kanssa Mea, joka julkaisi hiljattain singlet "Good Times" ja "Roses". Luvassa on uunituoretta soulahtavaa poppia, jossa yhdistyvät leikkisät melodiat ja groovaavat rytmit. Mean musiikki kertoo rehellisiä ja elämänmakuisia tarinoita, joista suunpielet kääntyvät yläviistoon ja sydän saa lohtua. Bring on the good times!

Mea: spotify / instagram

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-02:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.