EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 5.11.2022  /  45 Special  /  Oulu

Aston Kalmari + Saa Kiljua

Aston Kalmari + Saa Kiljua Liput

Lappeenrantalainen rockyhtye Aston Kalmari tarjoileekuulijoilleen samaistuttavia tunnekuohuja jalohtulauseita tanssittavaan poljentoon kiedottuna. Klamydian ja Herra Ylpön äpärälapseksi luonnehdittu yhtyetunnetaan energisestä live-esiintymisestään ja ihon allesujahtavista suomenkielisistä lyriikoistaan. Kokoonpanontunnetuimpia kappaleita ovat mm. Sininen Huone, Älä rakastu minuun ja Takaisin pintaan.

---

Saa kiljua on kokeneiden muusikkokaverusten vuonna 2019 perustama musiikillinen puuhamaa, jossa punk ei kuole koskaan ja rokki on pahimmillaankin parasta. Ensimmäinen Päiväkännit -EP ilmestyi jo samana syksynä.

– Fingerpori-henkeen nimetty bändi ei ota itseään turhan vakavasti, mutta ei yhtyeessä pelkästä läpästäkään ole kyse, paljastaa laulaja Tiina Vaattovaara.

Vaattovaaran lyriikat liikkuvat kaljanjuonnista masennukseen ja päivänpolitiikasta absurdeihin tarinoihin.

Marraskuussa julkaistava esikoisalbumi tulee olemaan melodista punkkia, täynnä räjähtävää energiaa. Jos edellinen julkaisu Sun syys -EP (2020) kantoi työnimeä "synkkä syyslevy", niin nyt halutaan pomppia olkkarissa, huutaa äänet käheäksi ja unohtaa kaikki paska hetkeksi.

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18.00
20.00 Saa Kiljua / 21.00 Aston Kalmari

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 5.11.2022 20:00.