EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8. - Su 10.9.2023  /  Powerpark  /  Härmä

Assembly x Powerpark

Assembly x Powerpark Liput

Assembly x PowerPark - Suomen suurin pelitapahtuma saapuu Suomen suurimpaan huvipuistoon!

Suomen suurin pelitapahtuma Assembly valtaa PowerParkin Palace Areenan Huvikauden päättäjäisviikonloppuna 8.-10.9.2023!

Syyskuussa pelataan PowerParkissa, kun kovimmat pelaajat kautta maan ja kaikki pelaamisesta kiinnostuneet saapuvat PowerParkin valtavaan Palace Areenaan! Luvassa on koko viikonlopun täydeltä taattua Assembly-tunnelmaa LAN-paikoilla, EXPO-alueella, ohjelmalavoilla ja vapaalla pelialueella. Tapahtuma kokoaa yhteen peliharrastajat, vaikuttajat ja pelaamisen johtavat brändit. Tarjolla on 24/7 LANittamista, kilpailuja, uusien ystävien tapaamista ja pelialan vaikuttajien kohtaamista - nukkuma-aluetta unohtamatta.

Pelaamisen lomassa lauantaina pääsee lisäksi nauttimaan PowerParkin huvipuistosta ja muista huvituksista, päättäjäisviikonlopun ohjelmasta sekä legendaarisesta Huvikauden Päättäjäisten ilotulituksesta! (Liput ja rannekkeet huvipuistoon myydään erikseen).

Tapahtumassa on luvassa mm. seuraavaa:

 • Pohjanmaan suurin LAN-alue 500 konepaikalla

 • PowerPark Open CS:GO -turnaus, jossa jaossa 5000€ palkintopotti.

 • Assygames Free play area tarjoaa pelikokeiluja sekä kisailuja ja turnauksia, joissa voit testata taitojasi erilaisilla laitteilla ja peleillä, kuten VR, Simracing, konsolit ja PC-peliasemat. Alueella on luvassa kaikille avoimia kisailuja palkintoineen.

 • EXPO-alueella pääset tutustumaan näytteilleasettajien tarjontaan ja aktivointeihin.

 • Pelivaikuttajien ohjelmaa sekä meet & greet.

 • PowerPark Battle Royale:
  Kaikille avoin turnaus, jossa 100 pelaajaa ottaa mittaa toisistaan vaihtuvissa peleissä - lopulta vain yksi voittaja!

 • PowerPark King of Track:
  Simracing-kierros Assetto Corsalla Nürburgringillä määrittää, pääsetkö mukaan finaalikilpailuun, joka ajetaan Mika Salo -radalla oikeilla autoilla. Karsinnat ovat perjantaina ja finaali radalla lauantaina. Finaaliin mahtuu 12 nopeinta simracing-kuljettajaa.

 • PowerParkin KAUHUKYLÄ.

 • Laitteet iltavalaistuksessa.

 • Mahtava ilotulitus!

Tapahtuman ovet aukeavat perjantaina 8.9.2023 klo 10:00 ja tapahtuma on avoinna sunnuntaihin 10.9.2023 klo 14:00 asti. Ohjelma painottuu perjantaille ja lauantaille. Tapahtuma on ikärajaton ja suunnattu kaikille pelaamisesta kiinnostuneille.

Huvipuiston laitteet ovat auki lauantaina 9.9.2023 15:00–00:00 ja vaativat oman laiterannekkeen. PowerParkin majoitus- ja ruokapalvelut ovat kävijöiden käytettävissä tapahtuman ajan.

PowerPark:Assembly

Facebook | Instagram @assemblyparty

Karttakuvat aukeavat isommiksi painamalla kuvia

www.assembly.org


Ikäraja: Ikärajaton

Lippujen hinnat ja lipputyypit:

LAN-konepaikka 45€: 

Konepaikkaan kuuluu kolmen päivän ajaksi sisäänpääsyranneke, pöytäpaikka omalle tietokoneelle tai konsolille (leveys 100cm) LAN-alueella sisältäen tuolin, sähkön, langallisen internet-yhteyden, suihkujen ja nukkuma-alueen käytön.

1 päivän (PE tai LA) kävijälippu 16,50€: 

1 päivän lippuun kuuluu rajoittamaton pääsy valittuna päivänä tapahtuma-alueelle.

Viikonlopun kävijälippu (PE-SU) 27€: 

Viikonlopun lippuun kuuluu rajoittamaton pääsy tapahtuma-alueelle koko tapahtuman ajan.