EN  FI
Följ:
0600-1-1616 Telefontjänst mån–sön 9–21 (1,78 € / min. + lsa)

MinTiketti

Gör uppköp snabbare, få information om evenemang du gillar och se din orderhistorik

Logga in eller Registrera eller Glömt lösenordet?

OBS:
Du använder tydligen Safari och privat browser Tyvärr fungerar inte vår sida korrekt med privat browser. Vänligen avlägsna bruket av privat webbläsning eller använd en annan browser.

Må 16.9. - Lö 14.12.2019  /  Q-Teatteri  /  Helsingfors

Asennot

Asennot Biljetter

Asennot

Dansarna Elena Leave, Erno Ritola and Miina Mustarinta arbetar tillsammans. De vill skapa ett verk som är som samlag med allt det som erbjuder sig att bli kysst. De vill nå erotiken som är närvarande i allting, röra sig på grund av attraktion.

Föreställningen följer hur deras konst och liv smälter samman. Dans blir en del av allt de gör och drivs med dem vart de än går. Den är närvarande i stunder av livsanda och minskande och tar till slut formen av döende.

"Vår praktik utgår av mycket enkla repetitioner som vi använde för att bevara vår förmåga att vara mottagande och bli influerade. Vi måste hitta ett sätt att bryta likgiltigheten som tycktes bara växa under den tiden." -Miina Mustarinta

 

Asennot är en fantasi om hur närheten i konst - djärvheten att se och bli sedd - sakta ändras till en livsstil, ett sätt att existera i världen med andra. Föreställningen berör ömhetens, sårbarhetens och klumpighetens kroppsliga erfarenheter, och behandlar människans mod att njuta av sin kropp och dess okända aspekter.

Anna-Mari Karvonen är en konstnär vars verk förverkligas inom teater, dans och performancekonst. Kroppslighet är starkt närvarande i Karvonens verk som fäster sig vid den tillgängliga kontexten med ett säreget och ofta humoristiskt grepp. Narrativ som vacklar inom det ödesdigra skapar ramen för människokroppar som blir kastade runt av olika krafter, substanser och kärlekar - dess vibrationer och svagheter.

 

På scenen: Elena Leeve, Minttu Mustakallio och Eero Ritala

Dramaturgi, regi: Anna-Mari Karvonen

Föreställningsdramaturgi: Asta Honkamaa

Dramaturgisk assistent: Louna-Tuuli Luukka

Scendesign: Jaakko Pietiläinen

Ljuddesign: Tatu Nenonen

Ljusdesign: Heikki Paasonen

Kostymdesign: Hanne Jurmu

Koreografi: Anna Mustonen

Konstnärligt råd: Emilia Kokko

 

Produktion: Q-teater

Med stöd av: Finska kulturfonden

www.q-teatteri.fi


Språk: Finska, textning på engelska från och med 12 november

Kort som berättigar till rabatt kontrolleras vid dörren.
Cafe öppnar 1h före showtime.
Onumrerade platser.

Biljettköparnas kontaktuppgifter överlämnas åt evenemangsarrangören för vidare informering / instruktioner.