EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5. - La 6.8.2022  /  Petäjäveden Vanha Asemamakasiini  /  Petäjävesi

Asema elää!

Asema elää! Liput

Asema elää! Petäjäveden Vanhassa Asemamakasiinissa 5.-6.8

Perjantai 5.8.

Jukka Nousiainen & Kumpp.

Jukka Nousiainen julkaisi neljännen pitkäsoittonsa toukokuussa. Aiemmista Nousiaisen levyistä poiketen kyseessä on bändilevy, joka on tehty yhdessä keikoilta tutun Jukka Nousiainen & Kumpp. -yhtyeen kanssa.

Levyllä kuullaan ykköskaljakantria, syvissä vesissä uivaa mollibluesia ja rajattoman riemullista rokkausta. Lauluissa liikutaan elämän peruskysymyksissä. Kyse on henkisen kodin etsimisestä ja löytämisestä, ystävyydestä ja itsensä hyväksymisestä. Jos kaiken tiivistäisi yhteen sanaan se olisi rakkaus.

Emilia Elelé

Emilia Elelé on naisen ja kitaran sulautuma, jossa yksinkertaisuus ja maanläheisyys värittävät toisinaan tummia, mutta karhean sympaattisia lauluja, joiden aiheet kumpuavat mm. kurjuudesta, kuukautisista, köyhyydestä ja kauneuden kaipuusta. Herkkää mutta voimakasta mental folkia.

Lauantai 6.8.

Prudence

Prudence on helsinkiläinen bändi, joka yhdistelee useita eri elementtejä musiikissaan. Siitä voit kuulla psykeedeelisyyden tulon tajuntaan, folkin linjakkaat pirteet, popin tarttuvuuden, hieman rokahtavat soundit ja elektronisen trip hopin koukuttelevat aallokot. Kompinaatio on mysteerinen, hieman etäinen ja ennen kaikkea mielenkiintoinen.

Janeveera

Janeveera on keskisuomalainen laulaja-lauluntekijä, joka laulaa herkkiä ja yksinkertaisia indiefolk/pop-kappaleita monimutkaisista asioista.

Wirtavuori

Ääni, rytmi ja sanoma.

Keski-Suomesta, Petäjävedeltä ponnistava Wirtavuori tekee suomirocktyyppistä musaa. Tulevalla levyllä on uptempoa mutta myös muutama slovarikin kantaaottavilla sanoituksilla. Ikuinen mies -levy julkaistaan kesällä 2022.

JYLHÄ

Taiteilijanimellä JYLHÄ esiintyvä Liina-Maija Jylhä on 15-vuotias nuori muusikko Petäjävedeltä. Hän soittaa viulua, kitaraa sekä laulaa. Liina-Maija (Liinu) on esiintynyt julkisesti kesästä 2020 alkaen tehden pari Facebook Live-konserttia, jossa hän on esittänyt omia laulujaan, omia suosikkicovereitaan sekä muutamia kaustislaisia perinnesävelmiä. 1.7 2022 Liinun ensimmäinen oma kappale "Queen Bee" julkaistaan Lil' Beast Records levymerkin kautta kaikissa suoratoistopalveluissa. Kesä 2022 kuluu keikkaillen ja tuleviin musiikillisiin jatko-opintoihin valmistautuen.


Ikäraja: Ikärajaton

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä. Liput ovelta vain käteisellä.

Tapahtuma on ikärajaton ja sinne on esteetön kulku.

Perjantain aikataulu: Ovet klo 18, showtime klo 18.30-21.30

Lauantain aikataulu: Ovet klo 17, showtime klo 17.30-21.30

Petäjäveden Vanha Asemamakasiini
Asematie 14, 41900, Petäjävesi