EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 10.5.2019  /  Tampere-talo: Sorsaklubi  /  Tampere

Asa, View, Cledos

Asa, View, Cledos Liput

Ladataan…

Sorsaklubi on lennokas uusi liveklubi, joka tarjoaa eläimellistä tunnelmaa ja maailman parasta musaa sopivan aikaiseen soittoaikaan.

Toukokuun klubi-iltaa tähdittää kotimaisen hip-hopin messias Asa, urbaanin musiikin vientitoivo View sekä uuden aallon rap-lupaus Cledos! Illan klubi-DJ:nä toimii Suomen parhaisiin urbaaneihin DJ-taitureihin kuuluva DJ Misterhustla.

Asa (aka Avain) eli oikealta nimeltään Matti Mikael Salo tuli tunnetuksi 2000-luvun alussa Rähinä Records -kollektiivin jäsenenä ja oli yksi suurimmista alullepanijoista kotimaisen hip-hopin nousukiidossa. Monet tuntevat miehen myös suositusta Jätkäjätkät-kokoonpanosta.

Vuosituhannen vaihteessa urakiitoon päässyt Salo syöksyi suuren yleisön tietoisuuteen Avain-nimellään ja ensialbumillaan Punainen tiili, joka myi kuin häkä ja sai kaksi Emma-ehdokkuutta. Vuodesta 2004 hän on esiintynyt nimellä Asa ja on julkaissut ylistettyjä albumeita, kuten Leijonaa metsästän, Terveisiä kaaoksesta, Loppuasukas, Jou jou ja Love. Vuonna 2017 Asan debyyttialbumi nousi taas parrasvaloihin, kun Punainen tiili -levyn ympärille rakennetut teemakonsertit myivät loppuun saleja toisensa perään.

Helsinkiläinen View lukeutuu kotimaisen urbaanin musiikin suurimpiin vientitoivoihin. Artistinimen takaa löytyvän Juuso Ruohosen pehmeä ääni toimii kontrastina teräville, elektronisien minimalistisille taustoille. View on keikkaillut Suomen suurimpien festivaalien lisäksi muun muassa Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa ja Ranskassa.

Cledos on 19-vuotias rap-lupaus, jonka kansainvälinen soundi, häikäilemätön tyyli sekä itsevarmuutta huokuva karisma ovat nostaneet artistin yhdeksi kiinnostavimmista uuden aallon rap-tulokkaista.

Cledosin debyyttisingle "Töis" nousi viraalihitiksi kesällä 2017, kun Töis- musiikkivideota katsottiin YouTubessa yli 100 000 kertaa ensimmäisten kymmenen päivän aikana. Cledos sainattiin PME Recordsille elokuussa 2017 ja debyytti-EP "Alo" julkaistiin marraskuussa. EP sai niinikään huikean vastaanoton, kun kuuden kappaleen levyltä peräti kolme kappaletta nousi Suomen Spotifyn top50 -listalle. Artistin vaikuttava debyyttivuosi huomioitiin ehdokkuudella vuoden 2018 Emma Gaalassa Vuoden tulokas -kategoriassa ja maaliskuussa 2018 Cledos julkaisi "Made in Italy"-singlen, jolla feattaa Mikael Gabriel. "Made in Italy" nousi suoraan Suomen Spotifyn top50 -listan sijalle 4.

 

Facebook-tapahtuma

Sorsaklubi somessa:
Facebook
Instagram
@sorsaklubi

tampere-talo.fi/sorsaklubi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime: 20:00

Tapahtuma on ikärajaton, alueella on oma rajattu K-18 anniskelualue.