EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.12.2021  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Asa & Band, Janne Masalin

Asa & Band, Janne Masalin Liput

Asa esiintyy yhtyeineen Ääniwallissa perjantaina 3. joulukuuta. Suomen arvostetuimpiin rap-artisteihin lukeutuva, Emma- ja Teosto-palkittu Asa on vuonna 2021 taiteilijana itsenäinen – sekä esteettisesti että oman levy-yhtiön ansiosta. On monta suuntaa johon lähteä, monta kotia jonne palata, monta ajatusta jota jahdata, sanoilla ja rytmeillä, soundeilla ja näyillä. Asan viimeisin julkaisu on DJ Polarsoulin kanssa yhteistyössä tehty LP "Uuden aallon lauluja" (Roihis Musica, 2020).

Illan avaa The Bad Ass Brass Bandin ja Tundramatiksin keulahahmonakin tunnettu Janne Masalin. Artistin ensimmäinen sooloalbumi Yhdessä olemme alasti julkaistiin vuonna 2020.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Illan aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Myynti loppuu 3.12.2021 21:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot