EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7.10.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

ASA BÄÄND II

ASA BÄÄND II Liput

Suomen arvostetuimpiin räppäreihin ja lyyrikoihin lukeutuva Asa vierailee G Livelabissa uuden yhtyeensä voimin. Jo 2000-luvun alussa Punainen Tiili -albumilla laajempaan tietoisuuteen murtautunut artisti on kulkenut omia polkujaan usean vuosikymmenen ajan julkaisten toinen toistaan persoonallisimpia levytyksiä. Omaa Roihis Musica -levymerkkiään pyörittävä Asa julkaisi viime syksynä tuoreimman pitkäsoittonsa Siemeniä – albumin, joka kulkee pelkojen ja epävarmuuksien pimeydestä vakaasti kohti valoa.

"Monenlaisista tunnelmista sekä tunnetiloista ammentava levy on murheellisen melankolinen, mutta lopulta aina ihanan toiveikas ja leikkisä. Siemeniä on tuoretta, mutta samalla tuttua ja turvallista – ja ennen kaikkea tunnistettavaa uutuusmusiikkia Asalta pimeneviin syysiltoihin." – Soundi

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 7.10.2022 19:00.