EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 6.4.2022  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

As I Lay Dying – Two Decades Of Destruction: As I Lay Dying (USA), Dying Fetus (USA), Emmure (USA)

As I Lay Dying – Two Decades Of Destruction: As I Lay Dying (USA), Dying Fetus (USA), Emmure (USA) Liput

METALCORE-PIONEERI AS I LAY DYING SUOMEEN HUHTIKUUSSA

Metalcoren uranuurtaja, yhdysvaltalainen As I Lay Dying tuo Two Decades of Destruction -kiertueensa Tampereelle ensi keväänä. Keikalla mukana ovat myös Dying Fetus sekä Emmure.

Vaiherikkaasta urastaan tunnettu As I Lay Dying on kiistatta musiikkityylinsä menestyneimpiä yhtyeitä. Keulakuvansa Tim Lambesiksen vuosituhannen vaihteessa perustama bändi on ollut vaikuttava tekijä koko metalcore-genren kehittämisessä. Nahkansa uudelleen luonut kokoonpano julkaisi viimeisimmän studioalbuminsa ”Shaped by Fire” syksyllä 2019. Edellisen kerran As I Lay Dying villitsi suomalaisyleisöä Helsingin Nosturissa vuonna 2010.

Lukuisia kertoja Suomessakin esiintynyt Dying Fetus on brutaalimpaa sarjaa edustava death metal -konkari, joka on tunnettu kantaaottavista lyriikoistaan sekä armottoman teknisestä soitannastaan. Jo vuodesta 1991 toiminut yhtye on julkaissut kahdeksan albumia, joista viimeisin on vuonna 2017 julkaistu ”Wrong One to Fuck With”.

Kiitettävään ikään on ehtinyt myös metalcore-yhtye Emmure. Viime vuonna kahdeksannen albuminsa ”Hindsight” julkaissut bändi on tullut tutuksi myös äärimmäisen intensiivisiksi yltyvistä keikoistaan. Nykyisin New Yorkista käsin vaikuttava, Frankie Palmerin luotsaama yhtye on kiertänyt maailmaa lähes kaikkien genrensä merkittävimpien nimien kanssa. Tuleva kiertue päättää suomalaisten fanien vuosikymmenen mittaisen odotuksen, sillä vuodelle 2015 suunniteltu keikka peruuntui Palmerin silloisesta terveydentilasta johtuen.

Konsertti toteutetaan voimassa olevien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Tullikamarin turvallisuusohje tullikamari.net/uutiset/turvallisuus

tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

***

Tallennamme keikalle tulijoiden henkilötiedot henkilötodistuksen, ajokortin tai kelakortin viivakoodista sähköisesti. Vaihtoehtoisesti voit luoda tiedoista koodin täällä:https://info.tiketti.fi/
Noudatamme kapasiteettirajoituksia, turvavälejä ja muita terveysviranomaisten ohjeistuksia.

Tullikamarin turvallisuusohje täällä .

Myynti loppuu 6.4.2022 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot