EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 22.5.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Arttu Takalo (levynjulkkarit)

Arttu Takalo (levynjulkkarit) Liput

Ladataan…

"themanintheshadows" on Arttu Takalon 9. sooloalbumi. Levyllä soittavat "L'Alliance Takalo" -yhtyeen muusikot, eli Niko Kumpuvaara, haitari, Ville Pynssi, rummut, Ville Herrala, basso sekä Takalo itse, joka takoo vibesiään ja keyboardeja, yms.

Materiaali on taattua Takaloa: intensiivistä, melodista, elokuvallista ja paikoin jopa leikkisän jatsillista. Instrumentaalikappaleiden nimet viittaavat jälleen johonkin kaukaiseen, mystiseen ja salaiseenkin. Tämä on luottoryhmä on ollut kasassa vuodesta 2015 ja teki viime syksynä Jazzliiton Suomen kiertueen, joka käsitti 10 konserttia.

Nyt on ilo palata "takaisin juurille", eli Tavastialle, missä Takalo sai soittaa ensimmäistä kertaa jo kultaisen 90-luvun alkupuolella. Edellisestäkin kerrasta on jo aikaa, eli pitkästä aikaa Takalo saa tarjoilla "taikamusiikkiaan" Tavastialla.

Oi tulkaa ja istukaa vaikka klubin lattialle hämärään, sulkekaa silmänne ja valmistautukaa kuuntelemaan ihmeellistä "themanintheshadows"-musiikkia.

www.facebook.com/arttutakaloofficial


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.