EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 22.12.2018  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Mysig: Arto Tuunela, Jonna Tervomaa, Mikko Harju, M

Mysig: Arto Tuunela, Jonna Tervomaa, Mikko Harju, M Liput

Ladataan…

Lämpimän vastaanoton viime toukokuussa saanut musiikkitapahtuma Mysig palaa Seinäjoen Rytmikorjaamolle lauantaina 22. joulukuuta. Tapahtuma luo jälleen intiimin tunnelman akustisilla esityksillä, joissa yleisö pääsee kokemaan artistit läheltä.

Täydellisen kotoisan tunnelman takaamiseksi Rytmikorjaamo tullaan sisustamaan tapahtumaa varten olohuonemaisin elementein. Lisäksi tapahtumassa tullaan tarjoamaan musiikin ohella myös ruokaa Selmun Köökin toimesta.

Esiintyjäpuolesta vastaavat tunteikkaista hiteistä tunnettu ja viime helmikuussa Iskelmä Gaalassa vuoden tulokkaana palkittu Mikko Harju, pitkän uran tehnyt ja ylistäviä arvioita albumillaan "Ääni" kerännyt Jonna Tervomaa, visuaalisilla sanoituksilla ja omaperäisellä äänimaailmalla varustettua tunnelmallista poppia soittava sekä suositun Pariisin Kevät -yhtyeen keulahahmona tunnettu Arto Tuunela, jonka julkiset sooloesiintymiset ovat harvinaista herkkua. 

"Tämän kertainen Mysig tuo entistä monipuolisemman kattauksen akustisia esityksiä Rytmikorjaamolle ja olemme innoissamme, että viime kevään perusteella tapahtumalle on selvästi kysyntää Seinäjoella", tapahtuman vastuutuottaja Waltteri Jussila kertoo. "Pyrimme tulevassa tapahtumassa myös vastaamaan palautteeseen tarjoamalla entistä monipuolisempaa ruokaa sekä luomalla entistä viihtyisämmän ympäristön", Jussila jatkaa.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Illan aikataulu:
18:45 Mikko Harju
20:00 M
21:15 Jonna Tervomaa
22:30 Arto Tuunela