EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 31.5.2024  /  Lobby Myyrmäki  /  Vantaa

Arto Ikävalko Trio (levyjulkkari)

Arto Ikävalko Trio (levyjulkkari) Liput

Arto Ikävalko Trio soittaa omaperäistä uutta jazzia, joka ammentaa inspiraatiota tietoisuuden mysteereistä sekä maapallon ja ihmiskunnan uhkakuvista ja mahdollisuuksista. Ikävalko luo sävellyksillään tunnelmakuvia erilaisista maailmoista, jotka elävät omaa elämäänsä yhtyeen jäsenten puhaltaessa soitollaan niihin hengen. Musiikissa on paljon tilaa hetkessä luomiseen ja musiikilliseen keskusteluun, johon sukelletaan yhdessä soittajien ja yleisön kanssa! Lobbyn keikka on Arto Ikävalko Trion ensimmäisen sooloalbumin “Changing Priors” levyjulkkari, jonka Bobcat Records julkaisee toukokuussa 2024.

Arto Ikävalko - Piano
Joonas Tuuri - Basso
Ville Luukkonen - Rummut

www.lobbymyyrmaki.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 21:00

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected] / 0505543666.

Myynti loppuu 31.5.2024 19:00.