EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.10.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

MODERN METAL WAVE: ARTKILLS, Split Iris, Roju

MODERN METAL WAVE: ARTKILLS, Split Iris, Roju Liput

LOKAKUUSSA SEMIFINALIN VALLOITTAA ARTKILLS, SPLIT IRIS JA ROJU!

ARTKILLS

ARTKILLS on vuonna 2020 perustettu helsinkiläislähtöinen, modernia metallia soittava yhtye. Yhtyeen musiikissa yhdistyy niin raskaan musiikin teknisyys, kuin myös tarttuvat ja mukaansatempaavat laulumelodiat. ARTKILLS on raikas lisä Suomen raskaamman musiikin sceneen.

Yhtye on saanut nostetta mediassa ja valittiin mm. musiikkilehti Infernon kuukauden demobändiksi keväällä 2022 ja Kaaoszinen vuoden 2022 tulokas kategorian ehdokkaaksi. Myös Radio City noteerasi yhtyeen ja uusin single Don’t Follow sai ylistävää palautetta. Yhtyeen soundia on kuvailtu tunnistettavaksi mutta silti täysin omaperäiseksi. ARTKILLS on jo lyhyessä ajassa tehnyt paljon keikkoja ja esiintynyt mm. Awake Again, Merta ja Ikinä yhtyeiden lämmittelijänä.

Yhtyeen uusi EP: KillGallery julkaistiin joulukuussa 2022.

SPLIT IRIS

Split Iris on raumalainen progressiivista metalcorea esittävä yhtye, joka yhdistelee elementtejä djentistä, deathcoresta sekä monista muista modernin metallin alatyyleistä. Tämä mikstuuri tyylejä luo bändille oman raikkaan sekä selkeästi tunnistettavan nimikkosoundin, jonka tärkeänä osana ovat taustan ambienssi sekä orkestraatiot, jotka puolestaan tuovat syvyyttä synkkiin, alavireisiin ja draivaaviin riffeihin. Vuoden 2023 aikana yhtye julkaisee uutta materiaalia alustuksena debyyttialbumilleen.

ROJU

Roju on vuonna 2020 perustettu modernia nu-metallia soittava yhtye. Bändin soundissa yhdistyy häikäilemättömästi vuosituhannen vaihteen nu-metal, joka kietoutuu yhteen modernin metallin, djenttin ja metalcoren kanssa.

Yhtyeen ensimmäinen single-julkaisu "Calamity" nousi nopeasti ihmisten tietoisuuteen Youtubessa, jossa sen lyriikkavideota on katsottu yli 20 000 kertaa. Calamity oli ensimmäinen julkaisu Rojun debyytti-EP NIL:iltä, joka julkaistiin vuoden 2021 tammikuussa. EP keräsi paljon positiivista palautetta ja levyn kappaleet Dark Clouds ja Event Horizon ovat soineet myös Suomen suurimmalla raskaan musiikin radiokanavalla Radio Rockilla.

Event Horizon kappaletta on streamattu spotifyissa jo yli 150 000 kertaa ja yhtye äänestettiin yhdeksi vuoden lupaavimmaksi tulokkaaksi Kaaoszinen lukijagallupissa 2021, sekä pääsi Come to Latin America hankkeessa semifinaaliin top 10 parhaan joukkoon.

Yhtye työstää parhaillaan uutta materiaalia vuoden 2023 aikana joista kuullaan ensimmäiset maistiaiset kevään keikoilla.”


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 18€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 20.10.2023 20:00.