EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 25.11.2022  /  Snellman-sali  /  Kokkola

Arppa

Arppa Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 12.2.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 1.3.2022 mennessä.

***

Kokkolan Ykspihlajan oma Arppa saapuu kotikulmilleen esittämään konserttisalikeikan. Perinteikkäässä Snellman-salissa kuullaan helmikuussa täyslaidallinen Arpan parasta tuotantoa!

Arppa on folksävytteistä poprockia soittava yhtye, jonka esikoisalbumi Laavalamppuja kiinnitti kriitikoiden ja yleisön huomion loppukesästä 2020. Yhtye noteerattiin myös YleX:n Läpimurto 2021 -listauksessa. Kehuttu kakkoslevy Kinovalon alla ilmestyi 24. Syyskuuta. Vilpittömällä musiikillaan hurmaava Arppa on siis kovassa nosteessa oleva artistitulokas. Arpan musiikki on ajatonta ja tekstit kuin liikkuvaa kuvaa.

Poikkeuksellisen upeasta ja muuntautumiskykyisestä livestään tunnettu Arppa-yhtye koostuu Airolan lisäksi rumpali Okko Saastamoisesta, basisti Antti Ahoniemestä ja kitaristi Ville-Veikko Airaniemestä. Leveästi hymyilevää ja karismaattista keulahahmoa lukuunottamatta kaikki ovat korkeakoulutettuja ammattimuusikoita.

Arpan syksyn keikat ovat olleet poikkeuksetta loppuunmyytyjä, joten suosittelemme hankkimaan liput ennen muita!

www.altagency.fi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 20:00

Konserteissa äänentoiston ja valojen ohjauksen paikka on yleensä rivin 20 kohdalla, johon on varattu tilaa tätä tarkoitusta varten Permanto B-osan taakse. Pyydämme huomioimaan tämän valitessanne istuinpaikkaa.

Myynti loppuu 25.11.2022 18:00.