EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 29.5.2022  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Arja Koriseva & Pentti Hietanen – Suurimmat Klassikot

Arja Koriseva & Pentti Hietanen – Suurimmat Klassikot Liput

Arja Koriseva & Pentti Hietanen – Suurimmat Klassikot Tullikamarin Pakkahuoneella!

Suomen kärkiartisteihin lukeutuvat Arja Koriseva ja Pentti Hietanen kokoavat ensi toukokuussa yhteen muistettavimmat sävelmänsä. Arja Koriseva & Pentti Hietanen - Suurimmat klassikot -konsertti kuullaan 29. toukokuuta Tampereella Tullikamarin Pakkahuoneella.

Koko kansan rakastama Arja Koriseva on julkaissut aktiivisesti levyjä aina vuodesta 1989, jolloin hänet kruunattiin Seinäjoella Tangokuningattareksi. Sittemmin uraansa muun muassa musikaaleihin ja televisiokasvoksi laajentanut Koriseva julkaisi viimeisimmän Majakanvartijat-albuminsa vuonna 2019, jolloin hän juhli myös 30-vuotista uraansa artistina.

Pentti Hietasen upea tenoriääni on kaikunut oopperan lisäksi laaja-alaisesti taipuen niin rockiin kuin kevyempäänkin viihdemusiikkiin. Vuonna 1998 Katseesi kertoo sen -esikoisalbuminsa julkaissut artisti on saanut uransa aikana kaksi kultalevyä ja yhden platinalevyn. Tällä hetkellä joulukiertueellaan olevan Hietasen laaja-alainen työ laulajana sai uuden lehden miehen osallistuessa vastikään julkaistulle Lasse Heikkilän gospelalbumille.

***

Konsertti toteutetaan voimassa olevien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Tullikamarin turvallisuusohje https://tullikamari.net/uutiset/turvallisuus

www.tullikamari.net


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Numeroimattomat istumapaikat.

Showtime klo 19:00.

Konsertin kesto noin 2 tuntia sisältäen väliajan.

Liput ovelta 59 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 29.5.2022 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot