EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14.4.2023  /  Sawohouse  /  Kuopio

Sawohouse Underground: Arion, Ikirouta

Sawohouse Underground: Arion, Ikirouta Liput

ARION KUOPION SAWOHOUSEEN!

Majesteettisista melodioista ja uhkeista sovituksista tunnettu metallitykki Arion on kiertänyt Eurooppaa tiiviisti koko kevään ajan ja yhtyeen odotetut Suomen keikat alkavat viimein huhtikuussa. Äärimmäisen tiukassa soittokunnossa vakuuttava Arion saapuu Kuopion Sawohouseen perjantaina 14. huhtikuuta 2023.

Arion julkaisi melodisen metallin uudelleen määrittelevän kolmannen albuminsa ”Vultures Die Alone” vuonna 2021. Runsaasti kehutun levyn siivittämänä yhtye jatkaa vahvalla otteella kohti kotimaisen metallin huippua.

Illan avaa suomenkielistä iskelmämetallia esittävä Ikirouta! Vaikutteita myös popista ja rockista ammentava yhtye sekoittelee eri tyylilajeja musiikissaan nerokkaasti herättäen suurta mielenkiintoa ja ihastusta ympäri Suomen.

sawohouse.fi/underground/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Showtime:
Ikirouta klo 20:30
Arion klo 22:00