EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 17.1.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Arion, Dark Sarah

Arion, Dark Sarah Liput

Ladataan…

Pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva nuori metallibändi Arion julkaisi hyviä arvioita saaneen 'Last of Us' -esikoisalbuminsa vuonna 2014. Suomessa levy meni heti ilmestyttyään virallisen albumilistan sijalle 13 ja poiki yhtyeelle mm. Emma-ehdokkuuden. Lahjakas bändi noteerattiin myös maailmalla. Arion keikkaili mm. Japanissa muutamaan otteeseen ja albumi julkaistiin Japanissa, Etelä-Koreassa, Itävallassa, Saksassa, Sveitsissä ja Taiwanissa. Esikoislevy poiki yhtyeelle myös sopimuksen saksalaisen metallimusiikkiin keskittyvän AFM Recordsin kanssa. Mm. Danko Jonesia ja Danzigia julkaiseva yhtiö edustaa nyt Arionia liki maailmanlaajuisesti. Suomessa yhtyeen musiikkia julkaisee kuitenkin yhä Riku Pääkkösen luotsaama Ranka Kustannus ja Japanissa Arionia edustaa paikallinen levy-yhtiö Marquee, jonka edustuksessa ovat myös mm. Sonata Arctica ja Children of Bodom.

19. lokakuuta 2018 ilmestynyt 'Life Is Not Beautiful' -niminen levy pitää sisällään yhdeksän uutta kappaletta, jotka ovat pitkälti Arion-kitaristi Iivo Kaipaisen käsialaa.
Musiikki on aiempaa suoraviivaisempaa ja rokimpaa. Osaltaan tähän vaikutti myös solistin vaihdos, bändiin vuonna 2015 liittynyt Lassi Vääränen innosti Iivon kirjoittamaan tällä kertaa hieman erilaisia biisejä. Finnvoxissa ja Scoring Helsinki -studioissa nauhoitettu levy on syntynyt muutenkin pitkälti yhtyeen omissa käsissä. Bändi nauhoitti musiikin pitkälti itse ja tuotantovastuusta suurimman osan kantoivat Iivo Kaipainen ja Topias Kupiainen. Arionin esikoislevyn tuottanut, Stratovariuksen Matias Kupiainen toimi tällä kertaa osatuottajana. Levyltä on julkaistu singleinä jo kappaleet 'Through Your Falling Tears', 'No One Stands In My Way', 'Unforgivable' ja yli kolme miljoonaa striimiä Spotifyssä kerännyt 'At The Break of Dawn', jossa kuullaan vierailijana myös Amaranthe-solisti Elize Rydiä.

 

www.facebook.com/OfficialArion/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.