EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 7.10.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Ares, Jaakko Kulta

Ares, Jaakko Kulta Liput

Kuudennen Linjan alkuillassa kuullaan vakuuttava kombo uuden sukupolven tekijöitä: Illan aloittaa artistitulokas Jaakko Kulta, jonka live kuljettaa kuulijat itsevarmasti läpi koko tunneskaalan aina sydänsuruista hetken hurmokseen. Bändikokoonpanolla paukuttava live-show on ainutlaatuinen ja kokoistaan suurempi kokemus.

Illan päättää kovassa nosteessa oleva, tarttuvia melodioita ja asenteellisempaa tyyliä yhdistelevä Ares. Uusimmat julkaisut top-listojen kärkisijoilla ovat viimeistään nostaneet artistin suuren yleisön tietoisuuteen. Live-esiintymisessään yleisön huomioon ottava artisti huokuu itsevarmuutta sekä energisyyttä, joka tarttuu.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Johannes Apponen, 040 5397599
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B

Myynti loppuu 7.10.2023 19:00.