EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7.6.2024  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Are & Kriso

Are & Kriso Liput

Are & Kriso

Jyväskyläläisen räppiskenen konkari ja KPC-kollektiivin perustajajäsen Are tunnetaan yhtenä kotimaisen kentän taidokkaimmista räppäreistä ja omalla levelillä olevista freestyleräptaidoistaan. KPC-kollektiivin ja JKL Funk Days -tapahtuman perustajajäsen Are aloittelikin uraansa voittamalla rapin SM freestyle -kilpailun vuonna 2007.

Aktiivisesti alalla toiminut Are on ehtinyt olla paljossa mukana: Debyyttialbumin “Jaalan elämää” (2010) jälkeen artisti on julkaissut useampia pitkäsoittoja ja työskennellyt monen suomirapin kärkinimen kanssa. Esimerkiksi yhteisalbumi “…ja naksuvat luupit” (2012) Stepan kanssa nousi Suomen viralliselle albumilistalle.

Are julkaisi neljännen sooloalbuminsa “Kaiken Teoria” lokakuussa 2023. Tuore kokonaisuus on jälleen yksi vahvistus artistin paikasta nerokkaimpien sanoittajien listalla. Albumilla vierailee myös KPC-kollektiiviin kuuluvat Gettomasa ja Axel Kala. Tuotannosta vastaa alan yksi arvostetuimmista tuottajista, eli LX-Beats.

Musiikillisesta omaperäisyydestään tunnettu Are keikkailee tällä hetkellä ensisijaisesti yhdessä Krison kanssa. Suomirappiin korvaamattomasti vaikuttaneelta kaksikolta voidaan odottaa viihdyttävä ja ainutlaatuinen keikkakokemus takuuvarmalla suorittamisella.

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Showtime 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 7.6.2024 20:00.