EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14.4.2023  /  Saaristokeskus  /  Korpoström

Archipelago Sea Jazz presents: Mika Kallio Gong Odyssey
klo 19:00

Archipelago Sea Jazz presents: Mika Kallio Gong Odyssey Liput

Huhtikuussa huippujazz soi merellisessä miljöössä, kun Korpoströmin Saaristokeskuksessa ja Utön saaren kirkossa esiintyy kiehtova Mika Kallio Gong Odyssey.

Lyömäsoitintaiteilija Mika Kallion neljäs soololevy Gong Odyssey julkaistiin kesäkuussa 2022, ja se sai osakseen innostuneen vastaanoton. Vuoden levytapauksiin kuuluvalla albumilla pääosassa ovat eri kokoiset gongit, eli metalliset ympyränmuotoiset lyömäsoittimet. Levyn sävellykset huojuvat gongien luonteen mukaisesti ambientin ja improvisoidun musiikin välimaastossa. Kallio heittäytyy rohkeasti kartoittamattomille alueille loihtien ääniavaruuden, jossa aika lakkaa olemasta.

Livekonserteissa sävellysten eteeriset äänimaisemat herättää henkiin monipuolinen ja luova ryhmä kotimaisen jazzmusiikin kärkinimiä. Kosketinsoittaja-rumpali Jussi Fredriksson, puupuhaltaja Max Zenger sekä rumpali Jaska Lukkarinen esiintyvät pääsoittimiensa lisäksi myös gongien ja muiden lyömäsoittimien taitajina. "Olen tosi otettu saadessani tehdä gongimatkan tällaisten huippuosaajien ympäröimänä", Kallio hehkuttaa kanssasoittajiaan.

Archipelago Sea Jazz presents: Mika Kallio Gong Odyssey

Mika Kallio – gongit ja syntetisaattori
Jussi Fredriksson – gongit ja syntetisaattorit
Jaska Lukkarinen – gongit, syntetisaattori ja lyömäsoittimet
Max Zenger – bassoklarinetti, kontrabassoklarinetti ja lyömäsoittimet

”Jälki on aivan omanlaistaan: kiehtovaa ja rauhoittavaa. Jos alkaa olemaan päässä ahdasta, niin tällä sinne saa nopeasti tilaa, kunhan vain antautuu Kallion johdattelemalle tripille avomielisesti ja läsnä ollen." – Jussi Niemi, Soundi (★★★★★)


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Pe 14.4.2023 klo 19, Saaristokeskus Korpoström, Korppoo

La 15.4.2023 klo 21, Utön kirkko

Korpoströmiin voit saapua omalla autolla ja veneellä sekä Saaristobussin linjoilla 901-904. Bussiaikataulut osoitteesta: tlo.fi. Majoitustiedustelut osoitteesta: skargardscentrum.fi.

Utön saarelle voit saapua oman veneen lisäksi yhteysalus M/S Baldurilla. Alus lähtee Nauvon Pärnäisten satamasta lauantaina klo 13.30. Paluumatka lähtee sunnuntaina Utöstä klo 12.30. Yhteysalus on maksuton ja matkan kesto on n. 5 tuntia. Nauvon Pärnäisten satamaan voit saapua omalla autolla tai Saaristobussin linjoilla 901-904.

Laiva-aikataulut: meritie.fi, bussiaikataulut: tlo.fi. Majoitustiedustelut osoitteesta: utohotel.fi.

Saaristokeskus
Korpoströmsvägen 832, 21720, Korpoström