EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Su 14.2. - La 13.3.2021  /  Kauppakeskus Ratina (1.krs.)  /  Tampere

Apo Apponen

Apo Apponen Liput

Teatteri Siperian hauska ja leikkisä lastenteatteriesitys Apo Apponen nähdään kauppakeskus Ratinassa helmi-maaliskuussa 2021.

Esitys perustuu Juhani Känkäsen samannimiseen kirjasarjaan. Näytelmäsovituksessa arkisista asioista kehittyy suuria seikkailuja ja hauskoja tilanteita, jotka pitävät yleisön hymyissä suin läpi esityksen.

On ihan tavallinen arkiaamu Apo Apposen elämässä- Käpälämäki, Apon aamuvirkku koira, herättää Apon kesken unien. Unenpöpperössä Apo törmää hammasharjan vaihtopäähän Sinikkaan, joka laulaa unohtumattoman laulun hampaiden pesemättömyyden vaaroista. Sinikasta (ja Käpälämäestä) selvittyään Apo jatkaa aamutoimiaan ja seuraa kamppailu pitkävihaisen paidan kanssa ja puurolautasesta syntyy puuro-ukkeli Kaaro Puttila. Ja paljon paljon muuta.

Esitys toteutetaan Teatteri Siperian Rajaton esitys -konseptilla. Esityksessä vältetään käyttämästä äkillisiä kovia ääniä tai voimakkaita valoja, näyttelijöihin sekä roolihahmoihin on mahdollista tutustua ennen ja jälkeen esityksen ja esimerkiksi erityisherkät katsojat saavat seurata esitystä haluamallaan tavalla tai poistua välillä toiseen tilaan lepäämään. 

Sosiaalinen kuvakäsikirjoitus >>

Työryhmä

Alkuperäisteos: Juhani Känkäsen Apo Apposen kirjasarja
Näyttämöllä: Tuukka Huttunen, Riikka Papunen ja Marika Heiskanen/Maiju Saarinen
Pukusuunnittelu: Laura Lipiäinen
Ohjaus: Marika Heiskanen
Näyttämösovitus ja dramatisointi: Marika Heiskanen ja Tuukka Huttunen
Näytelmäsovituksessa pääosassa ovat kirjat Hyvää huomenta, Apo Apponen ja Ilo Irti, Apo Apponen.

Lue ajankohtaisimmat uutiset esityksen facebook-sivuilta >>

teatterisiperia.net


Ikäraja: Suositusikä: 3-8 vuotta

Kesto: 30-40 minuuttia

Teatteri Siperian esitystila sijaitsee kauppakeskus Ratinan 1. kerroksessa Juhlamaailmaa vastapäätä. Esitystilaan pääsee 15 minuuttia ennen esityksen alkua.

ESITYSPÄIVÄT

La 27.2.21 klo 16.00
Ti 2.3.21 klo 16.00
To 4.3.21 klo 12.00 ja 16.00
Su 7.3. 21 klo 12.00 ja 16.00
La 13.3.21 klo 12.00

 

TURVALLISUUSINFO

Teatteri Siperiassa yleisön ja oman henkilökunnan turvallisuus ja terveys ovat ensisijaisen tärkeitä asioita. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä säännöllisesti ja toimimme niiden mukaisesti. Ohjeita noudattaen teatteri on edelleen turvallinen paikka tuntea, kokea ja aistia.

Katsomopaikkojen määrää on rajattu riittävien turvavälien varmistamiseksi ja teatterin henkilökunta ohjaa katsojat turvallisesti katsomoon. Ethän vaihda istumapaikkaa esityksen aikana tai väliajan jälkeen.

Yleisölle suositellaan kasvomaskin käyttöä, maskeja voi ostaa 2 euron hintaan paikan päältä.

Esityksen päätyttyä odotathan paikoillasi hetken, henkilökuntamme opastaa yleisöä poistumaan esitystilasta rauhallisesti ja turvavälejä noudattaen.

Ethän tule sairaana teatteriin.

 

Esteettömyys
Ratina kuuluu kaikille, meillä on huomioitu liikuntarajoitteisten ja lastenvaunujen kanssa liikkuvien asiakkaidemme esteetön liikkuminen. Käytävät ovat leveät, hissillä pääsee kätevästi kerroksesta toiseen ja kaikkien wc-tilojen yhteydestä löytyy inva-wc.

Lastenhoitohuone
Lastenhoitohuoneet sijaitsevat 1. ja 3. kerroksessa.

WC-tilat
Asiakas-wc:t löytyvät Ratinan 1. ja 3. kerroksesta.

Opastus ja infopiste
Kerrosten pohjakuvat ja liiketiedot löydät kerroksissa olevista kosketusnäytöllisistä opastuspisteistä.

 

Kauppakeskus Ratina (1.krs.)
Vuolteenkatu 1, 33100, Tampere