EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.2.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Anzillu, IA, Devenial Verdict

Anzillu, IA, Devenial Verdict Liput

Kolme kovaa kutosella!

Anzillu juhlistaa tammikuussa julkaistavaa "EX NIHILO" -debyyttiä ja messissä ovat myös shamanistisen dödiksen sanansaattajat IA ja juuri raudanlujan "ASH BLIND" -debyyttinsä julkaissut Devenial Verdict.

IA on Helsinkiläinen shamanismista ammentava metalliyhtye. Taiteellisen konseptin tarkoitus on saattaa kuulija transsiin tavanomaisen tajunnan tuolle puolen.
https://youtu.be/_v7ihcwf3YI

Anzillu on Helsingissä vuonna 2019 perustettu äärimetalliyhtye. Bändi äänitti kaikessa hiljaisuudessa pitkäsoiton ja nyt debyytti "EX NIHILO" näkee päivänvalonsa M-Theory Audion julkaisemana 27. tammikuuta.
https://youtu.be/MzNAwYJouT4

Devenial Verdict tuo tullessaan murskaavaa vihaa, riitasointuja sekä ahdistavaa tunnelmaa debyyttialbuminsa ’Ash Blind’ kera. "ASH BLIND" julkaistiin lokakuussa Transcending Obscurity Recordsin kautta ja se on saanut ylistäviä arvioita kansainvälisiltä medioilta!
https://www.youtube.com/watch?v=3z_XoIfhTlc

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 17.2.2023 19:00.