EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.5.2023  /  Apollo Turku  /  Turku

Anzillu, Concrete Icon, BloodRedNails

Anzillu, Concrete Icon, BloodRedNails Liput

Suomen Turun Apollossa pistellään keväällä rujompaa vaihdetta silmään kolman kovan kärjellä!

Anzillu on Helsingissä vuonna 2019 perustettu äärimetalliyhtye. Bändi leipoi kaikessa rauhassa koronan aikana levyn valmiiksi. Debyyttialbumi "EX NIHILO" on nyt julkaistu M-Theory Audion kautta ja se on saanut kriitikoilta ylistäviä arvioita. Luvassa siis täyslaidallinen uutta levyä lavalta yleisöön toimitettuna. Musassa bändi sekoittelee vimmaisen thrashin, raskaan kuolon ja groove metallin sekasoppaa. Siispä vauhtia ja vaarallisia tilanteita luvassa!

Youtube

Turkulainen vuonna 2007 perustettu Concrete Icon soittaa synkkää vanhan liiton death metallia jossa tyylin vaikutteet Atlantin toiselta puolelta yhdistyvät Eurooppalaiseen synkistelyyn. Bändi on kiinnitetty Amerikkalaiselle Redefining Darkness lafkalle ja on parhaillaan valmistelemassa materiaalia 3:lle albumilleen, jonka odotetaan valmistuvan loppuvuoteen mennessä.

Youtube

BloodRedNails on tuleva raskaan metallin lupaus. Sooloprojektista tiiviiksi nelihenkiseksi bändiksi kasvanut modernin metallin ja old school death metal- hengen sulatusuuni maustaa biisejään melodisilla ja groovaavilla kertseillä.

Youtube

www.apolloturku.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 20:30

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Pöytävaraukset seurueille (4-20 hlö.) aleksi@nightclub.fi

Tiedustelut apollo@nightclub.fi


Myynti loppuu 13.5.2023 20:00.