EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 13.2.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Tuesday Night Hop LIVE: Antti Sarpila Swing Band

Tuesday Night Hop LIVE: Antti Sarpila Swing Band Liput

Jazz-taituri Antti Sarpila yhtyeineen On The Rocksiin

Antti Sarpila on Suomen kansainvälisesti tunnetuimpia jazz-muusikoita ja tunnetaan erityisesti Benny Goodman-tyylisen swingin tulkitsijana. Antti on nykyään kysytty solistivieras jazzympyröissä eri puolilla maailmaa ja esiintyy säännöllisesti pienyhtyeiden, big bandien, puhallinorkestereiden ja sinfoniaorkestereiden solistina.

Antin oma Antti Sarpila Swing Band on muodostettu Suomen taitavimmista ja arvostetuimmista jazzmuusikoista. Bändi vietti 40- vuotisjuhliaan syksyllä 2022, on julkaissut yli 10 albumia ja esiintynyt lukuisilla festivaaleilla tanssijoiden ja jazzin kuuntelijoiden iloksi.

Tuesday Night Hop-tapahtuma on swing-musiikille ja tanssille omistettu ilta, johon klubin tiskijukat soittavat tanssittavaa swing-musiikkia isojen orkestereiden kulta-ajalta ja heittävät keitokseen omien mieltymystensä mukaisia mausteita. Kerran kuukaudessa järjestettävinä live-iltoina poljennosta vastaa orkesteri, joka soittaa svengaavan tanssittavia jazzstandardeja noin klo 19.30 ja 22.00 välillä. Orkestereiden väliajoilla musiikista vastaavat Tuesday Night Hopin DJ:t.

Antti Sarpila Swing Band:
Antti Sarpila: klarinetti/saksofoni
Janne Hovi: piano
Wade Mikkola: basso
Thomas Rönnholm: rummut

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.