EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 7.3.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Antti Autio (solo) + Lac Belot (solo)

Antti Autio (solo) + Lac Belot (solo) Liput

Mirel Wagnerin esiintyminen 7.3. on peruutettu sairaustapauksen vuoksi. Konsertti-iltaan on järjestetty korvaaviksi esiintyjiksi Antti Autio (soolo) sekä Lac Belot (soolo).

Antti Autio on viime vuosina noussut yhdeksi Suomen arvostetuimmaksi laulaja-lauluntekijäksi. Aution omaperäinen tyyli pohjautuu vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin. Hänellä on poikkeuksellinen kyky vangita kuuntelija tilaan jossa ajantaju sumenee.

Lac Belot on yksi kiehtovimmista uusista suomalaisista artisteista. Karismaattisen laulajan kunnianhimolla ja taidolla orkestroitu taidepop huokuu kauneutta ja on sanalla sanottuna vangitsevaa.

Mirel Wagnerin keikalle ostettu konserttilippu käy sellaisenaan korvaavalle keikalle.


Voit halutessasi myös palauttaa liput Tikettiin 11.3. klo 16 mennessä. Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa.

Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

 

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

Lac Belot 21.00
Antti Autio 22.00