EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6.5.2022  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Mysig: Antti Autio, Pambikallio, Sepi Kumpulainen Band

Mysig: Antti Autio, Pambikallio, Sepi Kumpulainen Band Liput

MYSIG TEKEE PALUUN RYTMIKORJAAMOLLE


Suosittu ja tunnelmallinen Mysig-tapahtuma koetaan Seinäjoen Rytmikorjaamolla pitkän tauon jälkeen perjantaina 6.5.2022. Tapahtuman tunnelmallisuuden takaavat olohuonemainen sisustus, lämminhenkiset valot sekä muut visuaaliset elementit. Rytmikorjaamo muuntautuu tapahtuman ajaksi suureksi olohuoneeksi, jossa on mahdollisuus kokea esiintyjät läheltä ja nauttia keikan yhteydessä maittavaa ruokaa.

Mysig-tapahtumassa nähdään tämän vuoden toukokuussa yhdeksi Suomen arvostetuimmaksi laulaja-lauluntekijäksi nimetty ja maalikuussa odotetun kolmannen levyn julkaiseva Antti Autio koko yhtyeensä voimin, kantaaottavaa kansanmusiikkia, laulelmaa ja huumorimusiikkia esittävä Sepi Kumpulainen bändinsä kanssa sekä tänä vuonna läpimurtoaan tekevä ja debyyttialbuminsa julkaiseva Pambikallio.

Tapahtuman laadukkaasta ruuasta vastaa Rytmikorjaamolla sijaitseva Varicko. 

”Yli kahden vuoden tauon jälkeen tuntuu hienolta, että pääsemme vihdoin toteuttamaan tapahtuman.” vastaava tuottaja Waltteri Jussila toteaa. ”Olemme saaneet kasaan monipuolisen kattauksen, joista jokainen esiintyjä nousee lavalle nyt koko bändinsä kanssa. Vastaavaa ei ole koettu aikaisemmin Mysig-tapahtumassa, ja olen siitä erittäin innoissani” Jussila jatkaa.

 ”Edellisten tapahtumien suosio on yllättänyt ja on upeaa, että Mysig on saavuttanut näin pitkän jatkumon.” Jussila kertoo. ”Meillä on ollut tauon aikana aikaa ideoida ja kehittää tapahtumaa, joten uskon todella, että tuleva Mysig on sen historian tapahtumista tähän astisista kaikkien aikojen paras!”

Muusta ohjelmasisällöstä tiedotetaan myöhemmin.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00


19:00 ovet

19.30 Sepi Kumpulainen Band

20:30 Pambikallio

21:45 Antti Autio

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.