EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 31.5.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Antti Autio (soolo) + Niina Annika

Antti Autio (soolo) + Niina Annika Liput

Antti Autio (soolo) + Niina Annika Tampereen G Livelabissa toukokuussa!

Antti Autio on yksi Suomen rakastetuimmista uuden polven laulaja-lauluntekijöistä. Autio soittaa raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvaa suomenkielistä musiikkia. Voimakkaat ja vilpittömät kappaleet kaipuusta ja rakkaudesta ovat lumonneet kuulijat ympäri Suomen. Ahkerasti keikkailevan artistin intensiiviset ja tunnelmalliset konsertit ovatkin useasti myyneet loppuun. Autiolla on poikkeuksellinen kyky vangita kuuntelija tilaan, jossa ajantaju sumenee.

Aution kehutut pitkäsoitot Minä tuon mukanani sateet (2017), Pihalla tuulee taas (2019) ja Kaikki talot huojuu (2022) ovat vakiinnuttaneet artistin aseman Suomen musiikkikentällä. Aution neljäs hehkutettu studiolevy Täällä sinua kaivataan julkaistiin helmikuussa.

G Livelabissa Autio esiintyy intiimisti ja tunnelmallisesti soolona.

Illan avaa Niina Annika, joensuulainen laulaja-lauluntekijä, jonka musiikissa yhdistyvät pop- ja kansanmusiikin piirteet, sekä magia. Osa kappaleista hipoo jopa loitsuamisen ja hypnoottisen voimalaulun piirteitä, joiden johdatuksessa kuulija voi lähteä syvemmällekin musiikkimatkalle. Luontoaiheiset sanoitukset ja niihin kätkeytyvä symboliikka tarkastelevat ihmisen syvintä olemusta osana luontoa sekä haasteita ihmisyyden valtavassa tunnekirjossa. Niina Annika julkaisi syksyllä 2023 debyyttisooloalbuminsa Kalliota vasten. G Livelabissa Niina Annika esiintyy triona yhdessä Onni Toikan (viulu) ja Samuli Volannon (kontrabasso) kanssa.

Soittoajat (arvio):
20:00 Niina Annika
21:00 Antti Autio

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime klo 20:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.


Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Tapahtuma toteutetaan pääosin istumakatsomolla.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 31.5.2024 19:00.