EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 5.6.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Antti Autio, Hullu Ruusu

Antti Autio, Hullu Ruusu Liput

Ladataan…

Antti Autio ja Hullu Ruusu On The Rocksiin!

Liput: 16/17€
OTR-kortilla: 14/15€
Ovet:20:00

Showtime:
20:30 Hullu Ruusu
21:30 Antti Autio

Antti Autio on uuden polven artisti ja yhtye, joka soittaa raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvaa suomenkielistä folkrockia.

Antti Autio julkaisi helmikuussa 2017 kehutun debyyttialbuminsa "Minä tuon mukanani sateet" ja nousi sitä myöten suomenkielisen folkin rakastetuimpiin artisteihin. Ahkerasti keikkaileva artisti on kuluvina vuosina kiertänyt Suomea moneen kertaan ja soittanut useita ennakkoon loppuunmyytyjä iltoja. Kesällä 2018 Autio esiintyi Suomen tunnetuimmilla festivaaleilla kuten Ruisrockissa, Sidewaysissa ja Pori Jazzeilla.

Antti Aution seuraava levy julkaistaan syksyllä 2019 ja siltä on julkaistu singlet "Tehty Sinulle", "Kallio" sekä "Mustaa". Levyä tuottaa Pimeys-yhtyeestä tuttu Pekka Nisu.

Antti Autio valittiin Soundi-lehden lukijaäänestyksessä yhdeksi vuoden 2017 lupaavimmaksi tulokkaaksi.

"...kyseessä on poikkeuksellisen varmaotteinen ja omaleimainen folk-pop-rock-debyytti. Autio kuulostaa olevansa täydellisen sinut oman artistiudensa ja valitsemansa ilmaisutyylin kanssa... Nuoressa miehessä yhdistyy erikoisella tavalla herkkyys ja suorastaan komentava määrätietoisuus. Se pätee niin lauluun kuin bändin soittoonkin. Pehmeän luonnollisesti soiva, rikas ja dynamiikasta kaiken irti ottava yhtye jättää sovituksiin ilmaa mutta vaikuttaa miettineen huolellisesti jokaisen äänen", Soundi (24.2.2017) kirjoitti.

www.facebook.com/anttiautiovirallinen

Hullu Ruusu on kova remmi, biisintekijäkaksikon Merita Bergin ja Antti Hermajan yhteinen väkevä laps'. Musiikki on suomenkielistä, melodista ja juurevaa pop-rockia. Yhtyeen kehutun debyyttialbumin julkaisi Helmi Levyt marraskuussa 2017.

Debyyttialbumi oli mainittuna mm. Helsingin Sanomat vuoden levyihin, mutta yhtye joutui pian vetäytymään keikoilta solistinsa sairastuttuaan. Keikkatauon aikana on syntynyt yhtyeen tuleva, toinen albumi Rehab, jolta julkaistaan single joulukuussa.

Nyt yhtye on jälleen voimissaan, mullasta nousseet ja valmiina yllättämään!

www.facebook.com/hulluruusu/

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.