EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.5.2022  /  45 Special  /  Oulu

Antipope + Kouta + Leskentuska

Antipope + Kouta + Leskentuska Liput

21.5. keikkailta 45 Specialissa kolmen bändin voimin!

KOUTA

Pohjoisen mytologiaa ja sen pimeiden metsien estetiikkaa henkivä blackened folk metal -yhtye KOUTA juhlistaa tuoretta Aarnihauta-EP:tään.

Puolijumalallisen noitahahmo Koutan tarinasta ammentava synkkä tematiikka on bändin metsäbläkyn ytimessä.

Kouta, opittuaan kaiken tiedon ja taidon, vaeltaa Lappiin hakemaan viimeistä tietoa, ikuisuuden ajattomuutta, manan tuntematonta mahtia. Maahisten mailta, Rutimon rotkosta, Ajattarien virroilta Kouta viimein löytää haluamansa, kuoleman.

Mustan ja jäisen maan viha ihmistä kohtaan kirvoittaa puhdistavan liekin paloa. Koutan kostoretki puhdistaa maan saastasta, vanhan mestarin vallasta.

Spotify

Instagram

LESKENTUSKA

Suomen maaseutujen synkistä kohtaloista voimansa ammentava Leskentuska on vakiinnuttanut kokoonpanonsa ja kipuaa lauteille esittämään ennenkuulumattoman näytöksen suomalaista Black´n Rollia.

Yhtyeen uusi demo ”Rikki revitty” ilmestyy toukokuun alussa, ja tuoreen julkaisun lisäksi keikalla kuullaan runsas kattaus bändin materiaalia tuleviltakin julkaisuilta.

Paha henki, viina ja herranpelko ajaa maatalon poikaa takaa tuhatta ja sataa, saavu siis paikalle todistamaan kuinka korppi raakkuu ja pyövelin kirves helähtää Suomen suvessa.

Instagram


ANTIPOPE

Antipope on vuonna 2004 Oulussa perustettu äärimetalliyhtye, joka on julkaissut urallaan jo viisi täyspitkää albumia. Vaikka yhtyeen musiikillinen tyyli on vaihdellut vuosien varrella on bändin juuret olleet aina sekoitus mustaa metallia ja kuoloa.

Bändin tuorein levy, ”Apostle of Infinite Joy”, julkaistiin 21.2.2020 maailmanlaajuisesti yhdysvaltalaisen Moribund Recordsin kautta. Levy on herättänyt kiinnostusta maailmalla ja on saanut osakseen hyviä arvioita kansainvälisissä metallilehdistössä.

Antipope tekee paluun keikkalavoille vuonna 2022 lähes vuosikymmenen tauon jälkeen. Bändin tulevilta keikoilta voikin odottaa kovaa tykitystä jolle itse paavikin lämpenisi!

Spotify

Nettisivut

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 21:00

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.